Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.
Αγαπητές φίλες και φίλοι χαίρετε.

Ακούμε καθημερινά από τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδες να μας βομβαρδίζουν επαναλαμβάνοντας το απαράδεκτο «σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό», θέλοντας από εμάς να το αποδεκτούμε και αυτό ως κάτι το εντελώς φυσιολογικό.

Το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην ιστορία ή αλλού. Έχουμε μαζί μας την Ιστορία, την αλήθεια, την θέληση του Λαού, τα επιχειρήματα και τον Θεό τον ίδιο. Τους μόνους που δεν έχουμε μαζί μας είναι τα ΜΜΕ που δείχνουν να βιάζονται να ξεπουλήσουν όσα θυμίζουν Ελλάδα και φυσικά τους πολιτικούς που είναι ανίκανοι, ανάξιοι, κατώτεροι των περιστάσεων και εν πολλοίς ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ούτε μας ρωτούν, ούτε μας υπολογίζουν. Μωροί και άθλιοι όσοι ακόμη και σήμερα τους πιστεύουν και τους εμπιστεύονται.

Τι είναι αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ως βασικά επιχειρήματα ώστε να δικαιολογούμε τις αντιδράσεις μας;

Α) Πρώτα από όλα ότι , ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες που κατοικούμε σε αυτόν τον τόπο είμαστε οι γνήσιοι απόγονοι των Μακεδόνων.

Β) Πως αποφασίζουν για εμάς χωρίς να μας ρωτήσουν, αυτοί που «κόπτονται» ως Δημοκράτες;

Γ) Υπάρχει Σκοπιανό πρόβλημα και όχι Μακεδονικό. Οι Μακεδόνες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, οι Σκοπιανοί έχουν.

Δ) Πρέπει να γίνει κατανοητό πως αν παραδώσουμε το όνομα μας , τότε αυτομάτως παραδίδουμε την ταυτότητα μας καθώς απαρνούμαστε την Ιστορία μας.

Ε) Για κάποιους το πρόβλημα είναι πολιτικό, όμως για εμάς είναι η ίδια μας η Ιστορία.

Έτσι λοιπόν ως Μακεδόνες, συντασσόμαστε απόλυτα με τις θέσεις της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος – Αυστραλίας οι οποίες είναι οι εξής:

1) Δεν συζητάμε με κανέναν απόγονο κομιτατζήδων και δεν διαπραγματευόμαστε την Ιστορία του Έθνους μας και οπωσδήποτε ΔΕΝ παραδίδουμε και ΔΕΝ χαρίζουμε το όνομα της Μακεδονίας μας.

2) Διεκδικούμε την αναγνώριση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας που ζούν στα Σκόπια, στην Στρώμνιτσα, στην Γευγελή, στο Μοναστήρι και στο Κρούσοβο όπως και την διεθνή προστασία του Ελληνικού Πολιτισμού στην γειτονική χώρα.

3) Διεκδικούμε από την Διεθνή Κοινότητα, το Ελληνικό Κράτος και την γειτονική χώρα την αναγνώριση της γενοκτονίας του Μακεδονικού Ελληνισμού από τους Κομιτατζήδες και την 24η Φεβρουαρίου ως ημέρα Μνήμης αναγνώρισης της γενοκτονίας αυτής.

Συσπειρωνόμαστε όλοι οι Έλληνες και ετοιμαζόμαστε για την Εθνική Αντεπίθεση ενάντια στους ανθέλληνες προδότες πολιτικούς.
Τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων πρέπει να σταματήσουν στον δρόμο!
ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.