Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΟ βίντεο: από την παρέμβαση μας στο Τελωνείο ΕΥΖΩΝΩΝ: "Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Παρουσιάζουμε σήμερα ένα ακόμη βίντεο από την παρέμβαση μας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτή τη φορά στο τελωνείο Ευζώνων.

Περιλαμβάνει αποσπάσματα των 3 χαιρετισμών (ενός αγιορείτη πατέρα, του Ιερού Λόχου 2012-ΕΝΕΘ και της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου) :Αποκλείεται να μην πληροφορηθήκατε ότι έκτοτε ακολούθησαν σεισμικές δονήσεις!Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και 5 ημέρες -τώρα που συμφωνήθηκε και ετοιμάζεται να ανακοινωθεί το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας τυχαίο;;; - το FACEBOOK κατήργησε
την σελίδα μας (με πάνω από 45000 μέλη), και ταυτόχρονα κατήργησε όλα τα προφίλ των διαχειριστών
και ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ κάθε προσπάθεια δημιουργίας νέας σελίδας από το σύλλογο μας.
διαβάστε σχετικά εδώhttp://ierosloxos2012.blogspot.gr/2017/12/blog-post_29.html

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ την παρούσα ανάρτηση :Αναλυτική ενημέρωση, φωτογραφίες και 2 ακόμη βίντεο, από τις αιφνιδιαστικές αγωνιστικές παρεμβάσεις μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς (και στο ξενοδοχείο που διέμενε ο Σκοπιανός Ζάεφ), : 


Ιερός Λόχος 2012

Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.