Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Ανταπόκριση από το σημερινό δικαστήριο της Ι.Μ.Εσφιγμένου. Η δική ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ την Παρασκευή.


Πριν από λίγο (στις 13:30) διεκόπη προσωρινά η δίκη της Ι.Μ.Εσφιγμένου που κατηγορείται από την νέα ψευδοαδερφότητα για την αντίσταση που προέβαλαν οι μοναχοί της,την 29η Ιουλίου 2013, όταν 12μελής ομάδα υπό τις εντολές του δικαστικού επιμελητή και την συνδρομή σκαφτικού μηχανήματος προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα από το κονάκι που διατηρεί η Ι.Μ.Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Είμασταν παρόντες στην δίκη, στο πλευρό βεβαίως της δοκιμαζόμενης Ι.Μ.Εσφιγμένου, που αντιστέκεται σθεναρώς στον οικουμενισμού.

Το τι απόφαση θα αποφανθεί το δικαστήριο δεν το γνωρίζουμε. 
Αυτό που θα θέλαμε εσείς να ξέρετε,είναι ποια είναι τα κίνητρα που γίνονται όλα αυτά.
Και την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο ηγουμενος της ψευδοαδερφότητας που κατά δήλωση του στο δικαστήριο είπε κατά λέξη και ανερυθρίαστα 
"εμείς χάσαμε 1.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ που είχε εγκριθεί για το κονάκι..."

Όταν λοιπόν οι Εσφιγμενίτες μοναχοί παλεύουν χωρίς ρεύμα,χωρίς φάρμακα,χωρίς τροφές και αποκλεισμένοι και η νέα ψευδοαδερφότητα κόπτεται για τα εκατομμύρια ευρώ που δεν μπορεί να απορροφήσει,τότε καταλαβαίνουμε όλοι πολύ καλά ποιοι αγωνίζονται και γιατί.

Στην φωτογραφία γέροντες μοναχοί της Ι.Μ.Εσφιγμένου στο σημερινό δικαστήριο κάνουν κομποσχοίνι ζητώντας το έλεος του Κυρίου.

περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.