Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ιερός Λόχος 2012 & κόμματα. Προλαβαίνοντας τους λασπολόγους!

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Συλλόγου μας (το 2012), δηλώσαμε την ακομμάτιστη μας ταυτότητα, θέση που ουδέποτε απεμπολήσαμε.
Αποστολή μας είναι ο αγώνας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία

Είναι εύλογο ως πρόσωπα, να τυχαίνει να εκφράζει ο καθένας μας περιστασιακά σκέψεις και συναισθήματα που αναπόφευκτα μπορεί να αφορούν και πολιτικές κινήσεις ή πρόσωπα. 
Άλλωστε εμείς σεβόμαστε τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός αρκεί ιδεολογικά να εκφράζουν τον Εθνικισμό και την Έλληνορθοδοξία.

Ως Σύλλογος όμως ουδέποτε εκδώσαμε κάποια ανακοίνωση στήριξης σε οποιοδήποτε κόμμα και ουδέποτε θα το κάνουμε. 
Τα κόμματα θεσμικά, αποσκοπούν στο να κυβερνήσουν ή να ασκήσουν το έργο τους μέσα από το κοινοβούλιο. Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν κόμματα τα οποία να πρεσβεύουν τις Αξίες του Έθνους μας.
Οι σύλλογοι όμως πρέπει να είναι ακομμάτιστοι και αυτό πράττουμε ως Ιερός Λόχος 2012 εξ αρχής.

Εμείς, αισθανόμενοι την αποστολή μας και την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας στο δρόμο.
Η πατρίδα μας γέμισε λαθρομετανάστες, τα παιδιά μας στα σχολεία υφίστανται ανθελληνική πλύση εγκεφάλου, έχει υποθηκευθεί η πατρίδα μας σε ξένα συμφέροντα, η ηγεσία της εκκλησίας μας έχει σκύψει το κεφάλι, οφείλουμε λοιπόν να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.

Τα μέλη του Ιερού Λόχου 2012, είναι συναγωνιστές στον κοινό αγώνα. 
Χρόνια τώρα αφήνουμε έξω από τα γραφεία μας τις όποιες προτιμήσεις μπορεί να έχει προσωπικά ο καθένας μας προς το ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο και συστρατευόμαστε με απόλυτη σύμπνοια στον κοινό μας σκοπό.

Ο Ιερός Λόχος 2012 ανήκει μόνο στον Χριστό και στην Ελλάδα!

Το παραπάνω εγκρίθηκε ομόφωνα
από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας Ιερός Λόχος 2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.