Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Ιερός Λόχος 2012 & κόμματα. Προλαβαίνοντας τους λασπολόγους!

Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Συλλόγου μας (το 2012), δηλώσαμε την ακομμάτιστη μας ταυτότητα, θέση που ουδέποτε απεμπολήσαμε.
Αποστολή μας είναι ο αγώνας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία

Είναι εύλογο ως πρόσωπα, να τυχαίνει να εκφράζει ο καθένας μας περιστασιακά σκέψεις και συναισθήματα που αναπόφευκτα μπορεί να αφορούν και πολιτικές κινήσεις ή πρόσωπα. 
Άλλωστε εμείς σεβόμαστε τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός αρκεί ιδεολογικά να εκφράζουν τον Εθνικισμό και την Έλληνορθοδοξία.

Ως Σύλλογος όμως ουδέποτε εκδώσαμε κάποια ανακοίνωση στήριξης σε οποιοδήποτε κόμμα και ουδέποτε θα το κάνουμε. 
Τα κόμματα θεσμικά, αποσκοπούν στο να κυβερνήσουν ή να ασκήσουν το έργο τους μέσα από το κοινοβούλιο. Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν κόμματα τα οποία να πρεσβεύουν τις Αξίες του Έθνους μας.
Οι σύλλογοι όμως πρέπει να είναι ακομμάτιστοι και αυτό πράττουμε ως Ιερός Λόχος 2012 εξ αρχής.

Εμείς, αισθανόμενοι την αποστολή μας και την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας στο δρόμο.
Η πατρίδα μας γέμισε λαθρομετανάστες, τα παιδιά μας στα σχολεία υφίστανται ανθελληνική πλύση εγκεφάλου, έχει υποθηκευθεί η πατρίδα μας σε ξένα συμφέροντα, η ηγεσία της εκκλησίας μας έχει σκύψει το κεφάλι, οφείλουμε λοιπόν να σταθούμε όρθιοι στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα.

Τα μέλη του Ιερού Λόχου 2012, είναι συναγωνιστές στον κοινό αγώνα. 
Χρόνια τώρα αφήνουμε έξω από τα γραφεία μας τις όποιες προτιμήσεις μπορεί να έχει προσωπικά ο καθένας μας προς το ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο και συστρατευόμαστε με απόλυτη σύμπνοια στον κοινό μας σκοπό.

Ο Ιερός Λόχος 2012 ανήκει μόνο στον Χριστό και στην Ελλάδα!

Το παραπάνω εγκρίθηκε ομόφωνα
από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας Ιερός Λόχος 2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.