Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Συλλογή υπογραφών για την κατάθεση καταστατικού του σωματείο Μίκης Ζέζας

 Στις 15/05/2016 έγινε ακόμα ένα βήμα για την επίτευξη του Ιερού σκοπού μας που δεν είναι άλλος από την διάσωση της οικίας του Παύλου Μελά

Σε μια μικρή αίθουσα του εντευκτηρίου Εκάλης, τα μέλη του προς σύστασιν σωματείου Μίκης Ζέζας συγκεντρώθηκαν για να υπογράψουν προκειμένου να κατατεθεί το καταστατικό στις αρμόδιες αρχές.

Ο σύλλογος μας, ιδρυτικό κομμάτι αυτή της προσπάθειας εκπροσωπήθηκε από τον τομεάρχη Αθηνών  ο οποίος και υπέγραψε εκ μέρους του "Ιερού Λόχου 2012" . 

Επίσης παρεβρέθη εκπρόσωπος του συλλόγου "Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς" τα μέλη του οποίου υπήρξαν συνοδοιπόροι εξ'αρχής σε αυτή την προσπάθεια.

Μεταξύ άλλων στο πλευρό μας βρέθηκε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κος Ρακιντζής ενώ την προσπάθεια μας αγκάλιασαν αρκετοί πολίτες που προσήλθαν προκειμένου να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.