Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Να πληρώσουν την κρίση αυτοί που έφαγαν τα χρήματα και όχι ο Ελληνικός Λαός! Ενημερωτική Δράση με φυλλάδια.

 


Είναι παράλογο αυτοί που κυβερνούν τα τελευταία 50 χρόνια και έχουν την αποκλειστική ευθύνη για όλα τα δεινά που έχει υποστεί η Πατρίδα και το Έθνος μας από τα μνημόνια, να ζητούν από τους Έλληνες να συνεχίσουν να υποβαθμίζουν τις ζωές τους.

Και είναι παράλογο όσο και ανήθικο, αφενός γιατί χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία και αφετέρου διότι ουδεμία νομική επίπτωση έχουν ή κάποια μείωση έχει γίνει είτε στις επιχορηγήσεις που δέχονται τα κόμματα είτε στις βουλευτικές αποζημιώσεις και στα οφίτσια που έχουν οι βουλευτές.


Όμως όσο παράλογο είναι οι φεσατζήδες της Νέας Δημοκρατίας, του Πασοκ και του Σύριζα να θέλουν να σώσουν την Ελλάδα, άλλο τόσο και περισσότερο παράλογη είναι η εκούσια αμνησία των ψηφοφόρων τους.


Την ώρα λοιπόν που όλοι εμείς οι σύγχρονοι είλωτες αγωνιούμε για το πως θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας και αυτόν τον χειμώνα, οι βουλευτές απολαμβάνουν τον δικό τους κοινοβουλευτικό παράδεισο.

Λεπτομέρειες για τα φέσια και τα προνόμια της Βουλής θα τα διαβάσετε στο φυλλάδιο που παραθέτουμε μαζί με τις προτάσεις μας για οικονομική ανάκαμψη.

Φυλλάδιο που σήμερα Κυριακή μοιράσαμε σε εργατικές και λαϊκές γειτονιές της Θεσσαλονίκης και που διαβάστηκε με μεγάλη προσοχή από το σύνολο που το έλαβαν.

Μαζί με δύο πλακάτ που έγραφαν όλη την αλήθεια για τα κόμματα της διαπλοκής.

Ο Εθνικισμός είναι λαϊκός και φιλεργατικός εκ της φύσεως του. Η φυσική θέση των Εθνικιστών είναι δίπλα στον Ελληνικό Λαό και στα προβλήματα της καθημερινότητας του.Μαζί μας οι συναγωνιστές του πολιτικού Κινήματος Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη 

Ιερός Λόχος 2012 


Ακολουθούν φωτογραφίες από το φυλλάδιο και την δράση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.