Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Τιμήθηκε η μνήμη του Γιώργου και Μάνου στην Θεσσαλία!

 


Αντιπροσωπεία του συλλόγου μας στη συγκέντρωση μνήμης που διοργάνωσαν συναγωνιστές από τη Θεσσαλία. Συναγωνιστές από όλη την Ελλάδα (κυριολεκτικά) έδωσαν βροντερό παρόν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα αδικοχαμένα αδέρφια μας Γιώργο και Μάνο στην πλατεία Φαρσάλων. Παρά τις διώξεις που υφίσταται ο χώρος και παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες που και εμείς ως Έλληνες πολίτες έχουμε, βρεθήκαμε εκεί μαζί με εκλεκτούς συναγωνιστές ως ελάχιστο φόρο τιμής στα αδέρφια μας. 

Αντικρίσαμε ελπιδοφόρες εικόνες καθώς η πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν νεολαία και αυτό δείχνει πως η πολυετής κομμουνιστική προπαγάνδα δεν ήταν αρκετή για να αλλοιώσει το dna της ελληνικής νεολαίας. 

Στα πολλά θετικά τις εκδήλωσης συγκαταλέγεται και η τηλεφωνική παρέμβαση του Λάμπρου Φουντούλη, πατέρα του ενός εκ των δύο δολοφονηθέντων συναγωνιστών, ο οποίος τόνωσε το ηθικό των παρευρισκομένων με την τοποθέτηση του.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους άφησαν το ήσυχο κυριακάτικο απόγευμα τους για να κάνουν το ελάχιστο δυνατό χρέος απέναντι στους συναγωνιστές μας.

Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης μαζεύτηκαν χρήματα προς ενίσχυση των παιδιών που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στο Μοναστηράκι.

Ιερός Λόχος 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.