Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Εθνικιστές στο δρόμο για τους άστεγους Έλληνες!

 


Ο  Αγώνας δεν είναι μόνο παρεμβάσεις, πορείες και φυλλάδια.

Είναι και αγώνας στήριξης σε αυτούς τους Έλληνες, που τους έχει εγκαταλείψει το ανθελληνικό κράτος.Και η Εθνική Φάλαγγα αυτό το γνωρίζει πολύ καλά κάθε βδομάδα διανέμει τρόφιμα, ρούχα και έτοιμα φαγητά σε οικογένειες, ιδρύματα και άστεγους Έλληνες. Ο δραστήριος τομέας της Εθνικής Φάλαγγας στην Θεσσαλονίκη, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους τους Εθνικιστές. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο διάστημα, το πολιτικό κίνημα της Εθνικής Φάλαγγας θα δημιουργήσει τομείς σε κάθε πόλη. Ήδη υφίσταται τομέας σε Ρόδο, Γιαννιτσά και Σέρρες.

Ευχόμαστε στους Συναγωνιστές καλό Αγώνα!

Δείτε το βίντεο το βίντεο από την δράση της Παρασκευής 1.12 :


Η Εθνική Φάλαγγα για την Πατρίδα το Έθνος και την Κοινωνική Δικαιοσύνη δημιουργήθηκε από τον πρόεδρο μας κ. Ανδρέα Γενιά και έχει στελεχωθεί από το σύνολο των μελών του συλλόγου μας Ιερός Λόχος 2012. Φυσικά ο σύλλογος μας παραμένει σε λειτουργία καθώς έχουμε μέλη που δεν ανήκουν στην Εθνική Φάλαγγα.

Ιερός Λόχος 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.