Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 2012 ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΓια άλλη μια φορά το σύστημα των ανθελλήνων που κυβερνάει εδώ και τόσα χρόνια την Πατρίδα μας έδειξε τα δόντια του κατά του υγιές και νόμιμου κομματιού της κοινωνίας.

Η φωτογραφία έχει ληφθεί από την κάτω μεριά της Λαγκαδά (δυτικά), εκεί που η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε με 3 κλούβες και πολλές διμοιρίες, τους Έλληνες που ήθελαν να διαδηλώσουν. 
Απέναντι στο βάθος, ΧΩΡΙΣ κλούβες, 30-35 αναρχικοί, δίνουν την αφορμή στο σύστημα να πετύχει τον στόχο του.

Ενώ λοιπόν ο Σύλλογος μας είχε προαναγγείλει την νόμιμη συγκέντρωση του κατά του μουσείου κεμάλ (αριθμό πρωτοκόλλου 3560/16/927998 από 12/05/2016)
το παρακράτος φρόντισε να στείλει στο σημείο συγκέντρωσης μας κάτι άπλυτους πρεζάκιδες,κάτι πραγματικά σκουπίδια της κοινωνίας για να βρει την αφορμή να στείλει τους πρωταιριανούς του συστήματος για να καταστείλει το νόμιμο δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε.


Η περιφρούρηση του Ιερού Λοχου 2012, εγκλωβισμένοι πίσω από διπλές σειρές ΜΑΤ και κλούβες.


Από πολύ νωρίς, οι πρωταιριανοί του συστήματος το μόνο που έκαναν ήταν να προστατεύουν την παράνομη αντισυγκέντρωση των άπλυτων και να κυνηγάνε και σε κάποιες φάσεις να χτυπάνε με τα γκλοπ τους τους Έλληνες νόμιμους διαδηλωτές (έχουμε αρκετό βιντεοσκοπημένο υλικό και θα το βγάλουμε προσεχώς)

Ντροπή και όνειδος για εσάς που φέρετε το Εθνόσημο κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας!Λυπούμαστε που τα νέα ελληνόπουλα, που με τόσο κόπο εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε στον Σύλλογο μας και να τους εντρυφήσουμε τις αρετές του Έθνους, εσείς με την συμπεριφορά σας τα στρέφετε εναντίον σας με αποτέλεσμα να γυρνάνε να σας λένε "κωλόμπατσους".

Λυπούμαστε που η αυτοπειθαρχία μας και η αγάπη μας προς τους φέροντες το Εθνόσημο δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε όπως θα έπρεπε, ιδίως για την συμπεριφορά κάποιων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.
ακόμη και η επίσημη ιστοσελίδα των αναρχικών (που συνεχίζει να λειτουργεί μέσα από το πανεπιστήμιο που πληρώνει ο Ελληνικός λαός), παραδέχεται ότι ήταν μόνον "30-40 Αντιφασίστες". Αντί  η ΕΛ.ΑΣ., να διώξει τα "30-40" αυτά άτομα για να γίνει η νόμιμη συγκέντρωση και πορεία, , έστειλε 3 διμοιρίες ΜΑΤ για να μην επιτρέψει στην περιφρούρηση του Ιερού Λόχου 2012 να προσεγγίσει το σημείο. Μια ακόμη φορά οι "Αναρχικοί" αποδεικνύονται το μακρύ χέρι του κράτους. 
Κράτος και παρακράτος σε αγαστή συνεργασία..


Κλείνοντας θα δεχτούμε την σημερινή αντιμετώπιση του συστήματος ως ένα "παράσημο" στον Αγώνα που κάνουμε.
Γιατί όταν το σύστημα σε "χτυπάει" πάει να πει ότι σαν Εθνικιστές κάνουμε σωστά αυτό που πρέπει.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευμα από εδώ.
"Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτή την ώρα, μέλη του Ιερού Λόχου, οι οποίοι αντιδρούν στη δημιουργία του μουσείου Κεμάλ Ατατούρκ, στο Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος του σταθμού του ΟΣΕ, υπό τον κλοιό δυνάμεων των ΜΑΤ."

Μέλη του Ιερού Λόχου 2012, αφού πρώτα είχαν μπλοκαριστεί από τα ΜΑΤ στην συμβολή Λαγκαδά Αγ.Δημητρίου, προσπάθησαν να φτάσουν περιμετρικά (μέσω της οδού Μοναστηρίου). Τελικά εγκλωβίστηκαν από πλήθος διμοιριών στην Μοναστηρίου (όπως βλέπετε στην φωτογραφία του παραπάνω δημοσιεύματος). Τελικά επέστρεψαν πλησίον του αρχικού χώρου συγκέντρωσης (από την κάτω μεριά της συμβολής Λαγκαδά-Αγ.Δημητρίου)


Νεότερο
21/5/2016:

Δύο μήνες μετά την επιτυχημένη ανοιχτή συγκέντρωση - πορεία ΕΝΑΝΤΙΑ στην λαθρομετανάστευση και την Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας στο Λευκό Πύργο, στην Θεσσαλονίκη (27/3/2016):http://ierosloxos2012.blogspot.gr/201...

συγκέντρωση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για 24/3, αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ από την ΕΛ.ΑΣ.(!), και χρειάστηκε να γίνει νέο κάλεσμα, δείτε εδώ: http://ierosloxos2012.blogspot.gr/201...

Κράτος και "παρακράτος", συνεργάζονται εκ νέου για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ και την νέα πορεία του Ιερού Λόχου 2012:: " ΟΧΙ στο μουσείο του ΚΕΜΑΛ", στις 19/5/2016 (ημέρα μνήμης Ποντιακής Γενοκτονίας).Δείτε τα 2 βίντεο και θα καταλάβετε ποιους τρέμει η εξουσία. Στο βίντεο, τα ΜΑΤ αφήνουν τους αναρχικούς και κυνηγάνε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, αυτούς που πραγματικά φοβάται το σύστημα: Τον Ορθόδοξο Έλληνα που ΔΕΝ σκύβει το κεφάλι σαν ραγιάς, την νόμιμη συγκέντρωση του Ιερού Λόχου 2012.

Διαπιστώστε το: Δείτε και ένα 2ο βίντεο :


Προηγήθηκαν τα καλέσματα:

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016. Αγωνιστική πορεία ΚΑΤΑ του Μουσείου του Σφαγέα Κεμάλ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

https://ierosloxos2012.blogspot.com/2016/05/19-2016.html

και

1.000.000 ψυχές νεκρών προγόνων ΔΕΝ μπορούν να φωνάξουν. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΟΛΟΙ στην αγωνιστική πορεία ενάντια στο Μουσείο του Κεμάλ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΔΗΓΙΕΣ προσέλευσηςΝεότερη Ενημέρωση (Ιούνιος 2019):
το "πλουραλιστικό" Youtube αιφνιδιαστικά ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ το κανάλι μας. 
Γι αυτό δεν εμφανίζεται πλέον δυστυχώς κανένα βίντεο.

1 σχόλιο:

 1. Για να κανουνε τη "δουλειά" τους, φορανε κατα πλειοψηφια το εθνοσημο του αστυνομικου σε αλητάκια, επαρμένα απο την εξουσια και με αρκετο μισος/κομπλεξ, που δεν διαφερουνε πολυ απο τα φασισταρια "antifa"
  Όπως εξω απο τη βλασφημη συγκεντρωση στο Χυτηριο σπρώχνανε και ριχνανε χημικα σε ηλικιωμένους τα τσογλανια...έσκυψε ο γιατρός Παπαγεωργίου να σηκώσει μια ηλικιωμένη κι ένα τσογλάνι τον χτυπησε με ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ στο προσωπο, δίπλα στο μάτι κι ευτυχώς τον προστάτεψε η Παναγία... επιστρατευσανε 2-3 κλουβες για να υλοποιηθει η "παρασταση"..
  Όπως χτυπαγανε τις γυναικες στη Χίο για την απλή διαμαρτυρια τους, ενω καθονται σουζα στους λαθρο..
  και τοσα αλλα..
  Συνεχιζουνε και συνεχιζουμε
  Η Νέα Ταξη βρυχάται κι ανάλογη πρέπει να είναι η αντίδραση.
  Καποιοι δυστυχώς από τον Πνευματικό χώρο (ή τον δημοσιουπαλληλικό..) κάνουνε ότι δεν καταλαβαίνουνε, όπως τόσα χρόνια δεν βλέπανε, δεν ακούγανε (ήτανε μοντάζ και ψεύδη..) για την "κοινωνία" με αιρετικούς κι αλλόθρησκους. Και γίνονται "σύμμαχοι" της Νέας Τάξης, είτε με την έλλειψη αντίδρασης, είτε με τις χλιαρές αντιδράσεις και τα ναι μεν αλλά, οι οποίες "απορροφάνε" τους κραδασμούς, εξυπηρετώντας το σύστημα το οποίο εκμεταλλεύεται κι άλλους "Πραιτωριανούς"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.