Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Καλαμαριά 2/3/2017: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ της ΑΝΕΡΓΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ

Κλιμάκιο του Συλλόγου μας βρέθηκε την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 στην κεντρική πλατεία της Καλαμαριάς για ενημερώσει τους Συνέλληνες για τρόπους δράσεις και αντίστασης κατά της ανεργίας που μαστίζει τους Έλληνες.

Σε μια Πατρίδα λοιπόν που η ανεργία των νέων Ελλήνων έχει αγγίξει το 64% και το γενικό όριο έχει ξεπεράσει το 30% της ανεργίας, σε ένα ανθελληνικό κράτος που θυσιάζει τα όνειρα μας στο βωμό του κέρδους, η Εθνική Αντίσταση στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων είναι μονόδρομος!
Απαιτούμε αξιοπρεπή εργασία με αξιοπρεπείς μισθούς για όλους τους Έλληνες!

Οι δράσεις του Συλλόγου μας θα συνεχιστούν σε κάθε γειτονιά,ακόμα και σε αυτές που παραδοσιακά ψηφίζουν αριστερά κόμματα,όπως η Καλαμαριά.
Ζήτω ο Έλληνας Εργάτης!Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων


ΥΓ. Προσεχώς θα αναφερθούμε στην μεγάλη αγωνιστική εκδήλωση ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, 
4 μμ, 
στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.