Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

353.000 ψυχές ζητούν δικαίωση!

 


Για ακόμη μια χρονιά, τιμούμε την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Και για ακόμη μια φορά, θα στηθούν εξέδρες για τους "επισήμους", όπου θα καθήσουν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων του "δημοκρατικού τόξου" καθώς και οι ιθύνοντες των διαφόρων Ποντιακών πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων και ιδιαιτέρως εφέτος - μεσούσης της προεκλογικής εκστρατείας για την ευρωβουλή - θα εκφωνήσουν καθένας και καθεμία έναν χαιρετισμό, ο οποίος θα καταλήξει σε μια βαρύγδουπη κομματική απαρίθμιση των πεπραγμένων τους καθώς και σ' ένα σωρό χιλιοειπωμένων υποσχέσεων προς το "πόπολο" που θα χειροκροτεί ή θα αποδοκιμάζει ανάλογα με την κομματική του προτίμηση.

Και μετά - ως συνήθως - θα επακολουθήσουν οι χοροί και τα τραγούδια. Αναρωτιώμαστε αν αυτό ονομάζεται εορτή μνήμης του ξεκληρίσματος από τους Νεοτούρκους εκατοντάδων χιλιάδων συμπατριωτών μας, όταν ουσιαστικά απουσιάζει η μνήμη από αυτήν την "τελετή". Διότι τα τελευταία μεταπολιτευτικά χρόνια εν ονόματι των μέτρων "ανοικοδόμησης εμπιστοσύνης" απέναντι στον γείτονα Τούρκο, ούτε κουβέντα δεν λέγεται για τις θηριωδίες του Μουσταφά Κεμάλ ή του Τοπάλ Οσμάν και πολλών άλλων εις βάρος αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών που πήραν ένα δρόμο αυθεντικής προσφυγιάς για να γλυτώσουν από το λεπίδι, αν ήταν τυχεροί ή τον βιασμό αν ήσαν άτυχες οι εμφανίσιμες ή και όχι γυναίκες, ακόμη και τα παιδάκια. Ποιοί αλήθεια από τους σημερινούς απογόνους των ξεριζωμένων από την πατρώα τους γη, γνωρίζουν παραδείγματος χάριν το δράμα των Σανταίων, όπου νεαρές γυναίκες, λεχώνες ακόμη, έπνιγαν τα ίδια τους τα μωράκια στα ποτάμια ή τους χειμάρους που διέσχιζαν κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, για να μην κλάψουν και προδώσουν έτσι την πορεία τους στους Τούρκους που τους καταδίωκαν; 

Και πόσοι αντίστοιχα γνωρίζουν ότι όταν οι επίσημες αρχές των Ποντίων ζήτησαν οπλισμό από τον Ελ.Βενιζέλο, αυτός ο "εθνάρχης" αρνήθηκε με αποτέλεσμα αυτή την πραγματική γενοκτονία; Που βρίσκονταν οι πραγματικοί ηγέτες των Ελλήνων εμπρός σ' αυτην την θηριωδία; Ας λοιπόν αναλογισθούμε πόσο υποκριτές είναι όλοι αυτοί οι οπαδοί του "δειμοκρατικού" Βενιζελισμού που για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι τα ψηφαλάκια που θα τους εξασφαλίσουν μια ακόμη θητεία σε κάποιο "αιρετό" αξίωμα και θα τους γεμίσει τις τσεπούλες με πακέτα από ευρώπουλα, τα σύγχρονα "τριάκοντα αργύρια" με τα οποία θα θυσιάσουν τους μελλοντικούς "Ποντίους", δηλαδή τους αυθεντικούς κι όχι τους "γιαλατζί" Μακεδόνες, ή τους κατοίκων των ακριτικών νησιών του Αιγαίου μας. 

Αλήθεια που είναι οι αυθεντικοί ηγέτες του κάποτε υπερηφάνου έθνους μας, είτε πολιτικοί, είτε θρησκευτικοί; Που είναι ο Γερμανός Καραβαγγέλης, ο μακαριστός Χριστόδουλος; Απλά τους σκέπασε το χώμα και ξεχάστηκαν; Αντιθέτως, σε πείσμα των καιρών οι αυθεντικοί Έλληνες πατριώτες δεν ξεχνούν και δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Αυτούς όμως το ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό της χώρας τους εξαιρεί τελείως από την εκδήλωση, διότι φοβάται μόνο τον Ελληνικό εθνικισμό, την ίδια στιγμή που χαριεντίζεται κι αγκαλιάζει σφικτά τον αντίστοιχο Τουρκικό, Αλβανικό ή Σκοπιανό. Τους χαρακτηρίζει με μυριάδες κοσμητικά επίθετα όπως χουντικούς, φασίστες, ή και ναζί χωρίς να γνωρίζει κάν την ερμηνεία των λέξεων. 

Αυτή λοιπόν είναι η ανακοίνωσή μας. Διότι τελετή μνήμης χωρίς μνημοσύνη δεν γίνεται...


Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.