Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

28/01/2016 Εσπερίδα για τον Παύλο Μελά στο Δημαρχείο ΚηφισιάςΣτις 28/01/2016 ο σύλλογος μας "ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012" διοργάνωσε από κοινού με τον σύλλογο ευζώνων της προεδρικής φρουράς "ΕΥΖΩΝ" και το υπό σύσταση σωματείο "ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ" εσπερίδα για τη διάσωση της οικίας του Παύλο Μελά σε αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς. 

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Κηφισιάς ο οποίος ήταν εκ των ομιλητών της βραδιάς, η οποία ολοκληρώθηκε με τη φιλαρμονική μπάντα του Δήμου και τον Εθνικό μας Ύμνο. 

Η επιτυχία της εκδηλώσεως μας κάνει αισιόδοξους για τη σωτηρία και το μέλλον της ιστορικής κατοικίας του Παύλου Μελά.

 Ευχαριστούμε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά μας και ειδικά τον Δήμαρχο Κο Γιώργο Θωμάκο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε την ταινία που προβλήθηκε στην εκδήλωση:διαβάστε και :

Ο ΕΣΒΗ 1914 παρών στον αγώνα για τη διάσωση της οικίας του Παύλου Μελά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.