Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΙΜΙΑ 1996-2016. Η Θεσσαλονίκη τίμησε τους ήρωες πεσόντες των Ιμίων.

Η Θεσσαλονίκη τίμησε τους ήρωες πεσόντες των Ιμίων.

Την Κυριακή 31-1-2016,  το απόγευμα,  με πρωτοβουλία του συλλόγου μας -Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων-
και με την υποστήριξη των συλλόγων Πατριωτική Κίνηση Θεσσαλονίκης και Δεσμοί Ελλήνων, αποδώσαμε τιμές στους πεσόντες ήρωες των Ιμίων στην Θεσσαλονίκη.Την ώρα που έφθασαν το στρατιωτικό άγημα  στον Λευκό Πύργο για να γίνει η υποστολή της Σημαίας στις 17:30 το απόγευμα, παραταχθήκαμε δίπλα από αυτό και ανοίξαμε το πανό που βλέπετε στην φωτογραφία.

Με την συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας ψάλλαμε τον Εθνικό Ύμνο και αμέσως μετά φωνάξαμε τα ονόματα των τριών Ηρώων-πεσόντων:
Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτορας Γιαλοψός, 
μαζί με την λέξη ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
Η πρωτοβουλία καταχειροκροτήθηκε από τους διερχόμενους συμπολίτες μας.


Η μικρή αυτή εκδήλωση έληξε με την ρίψη δάφνινου στεφανιού στην θάλασσα που έγραφε ΙΜΙΑ 96-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Ελπίζουμε το χρόνου να είμαστε πολλοί περισσότεροι από φέτος για να μπορέσουμε να κάνουμε και μία πορεία στην Θεσσαλονίκη προς τιμή των Ηρώων των Ιμίων.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Sc3N4V4mpmY

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.