Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

28/01/2016 Εσπερίδα για τον Παύλο Μελά στο Δημαρχείο ΚηφισιάςΣτις 28/01/2016 ο σύλλογος μας "ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012" διοργάνωσε από κοινού με τον σύλλογο ευζώνων της προεδρικής φρουράς "ΕΥΖΩΝ" και το υπό σύσταση σωματείο "ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ" εσπερίδα για τη διάσωση της οικίας του Παύλο Μελά σε αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς. 

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Κηφισιάς ο οποίος ήταν εκ των ομιλητών της βραδιάς, η οποία ολοκληρώθηκε με τη φιλαρμονική μπάντα του Δήμου και τον Εθνικό μας Ύμνο. 

Η επιτυχία της εκδηλώσεως μας κάνει αισιόδοξους για τη σωτηρία και το μέλλον της ιστορικής κατοικίας του Παύλου Μελά.

 Ευχαριστούμε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά μας και ειδικά τον Δήμαρχο Κο Γιώργο Θωμάκο, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε την ταινία που προβλήθηκε στην εκδήλωση:διαβάστε και :

Ο ΕΣΒΗ 1914 παρών στον αγώνα για τη διάσωση της οικίας του Παύλου Μελά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.