Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

Σε λένε Αϊσέ. Η ΕΝ.Ε.Δ. στην Θράκη!

Σε μια εποχή που το ανθελληνικό κράτος ενδιαφέρεται μόνο για τους λαθρομετανάστες, μοναδικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων.

Οι Πομάκοι, αφημένοι χρόνια τώρα στα νύχια της τουρκικής επεκτατικότητας, βιώνουν την απόλυτη εγκατάλειψη από το ανάλγητο και ανθελληνικό κράτος των Αθηνών. Είναι κοινό μυστικό ότι το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής λειτουργεί με τρόπο κυριαρχικό και προβοκατόρικο στους Έλληνες Πομάκους της Θράκης. Εξαγοράζονται συνειδήσεις και στοχοποιούνται και διώκονται όσοι τολμούν να δηλώσουν ότι δεν είναι τούρκοι αλλά Πομάκοι!Για τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις είναι αδιανόητο να υπάρχουν Έλληνες/δες που διώκονται στην  ελληνική επικράτεια επειδή δηλώνουν Έλληνες!
Μια τέτοια περίπτωση Ελληνίδας που έχει υποστεί προσωπικό πόλεμο από τα όργανα του τουρκικού προξενείου στο χωριό της, τις  Θερμές,  είναι και η Αϊσέ Ιμάμ.
|

Η (ανορθόγραφη) εξομολόγηση της Ελληνίδας Πομάκας Αϊσέ. Δεν φταίει η ίδια γι αυτό. Το Ελληνικό κράτος την υποχρέωσε και υποχρεώνει μέχρι και σήμερα, να διδάσκονται τα μικρά πομακόπουλα  από την Α' Δημοτικού τα Τουρκικά!
Μια τελείως άγνωστη και ξένη γλώσσα γι αυτούς.
Ο υποχρεωτικός εκτουρκισμός των Πομάκων από το (ανθ)Ελληνικό κράτος και τους πολιτικούς μας...


Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Πριν μερικές εβδομάδες στο διαδικτυακό κέντρο συντονισμού της ΕΝ.Ε.Δ. -και εν μέσω κοροναϊού- έφτασε η πληροφορία για την Αϊσέ και τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζει.
Μετά από αναλύσεις πληροφοριών που μας ερχόντουσαν από αξιόπιστες πηγές μας στην Θράκη και εκτεταμένες συζητήσεις, αποφασίσαμε να δράσουμε. Όμως η προσέγγιση του όλου θέματος απαιτούσε -και απαιτεί- λεπτούς και αποφασιστικούς χειρισμούς για ευνόητους λόγους.
Αυτό όμως που θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους Πομάκους είναι ότι η βοήθεια μας στην Αϊσέ είναι απόρροια εθνικού συμφέροντος και σε καμία περίπτωση δεν είναι θέμα θρησκευτικού προσηλυτισμού.
Και θέλουμε να το τονίσουμε αυτό γιατί θα βρεθούν όργανα της τουρκικής προπαγάνδας να πουν στους Πομάκους ότι "σας βοηθάνε γιατί θέλουν να σας αλλάξουν την πίστη σας".
Όχι. Εμείς βοηθήσαμε την Αϊσέ και θα την βοηθήσουμε ξανά όπως βοηθάμε κάθε Ελληνίδα που δηλώνει με περηφάνια την ελληνική της καταγωγή και διώκεται για αυτό, ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Στην πρώτη φάση της δράσης μας άμεσα ενημερώθηκαν τα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας της ΕΝ.Ε.Δ. και καθώς ήταν απαγορευτική η μετακίνηση λόγω μέτρων κοροναϊού στάλθηκαν χρήματα για να καλυφτούν κάποια βιοποριστικά έξοδα της Αϊσέ.
Συγχρόνως το θέμα προβλήθηκε στο διαδίκτυο και πολλοί Συνέλληνες μας έδειξαν ενδιαφέρον. Οι μόνοι που δεν έδειξαν ενδιαφέρον για την Αϊσέ ήταν οι Ελληνικοί κρατικοί μηχανισμοί που για ακόμη μία φορά λάμπουν δια της απουσίας τους!

Στην δεύτερη φάση ο Τομέα Ελληνίδων ΙΛ12 "Ιερολοχίτισσες" πρότεινε στο Δ.Σ. του συλλόγου μας την διοργάνωση βραδιάς οικονομικής στήριξης για την Αϊσέ που όρισε να διοργανωθεί στις 23/5/2020 με την σύμφωνη γνώμη και της ΕΝ.Ε.Δ.
Έτσι το περασμένο Σάββατο 23 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε από τις ΕΝ.Ε.Δ. (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις) βραδιά οικονομικής ενίσχυσης και από τα έσοδα συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό ως πρώτο δείγμα στήριξης της Ιμάμ Αϊσέ.


Στήριξη που θα προσφέρουμε σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα (ασχέτως θρησκεύματος) που κόντρα στις απειλές και τους εκβιασμούς των Τούρκων πρακτόρων τολμά να υψώνει την γαλανόλευκη και να στέκεται εμπόδιο στον εκτουρκισμό των Ελλήνων Πομάκων. 
Στην εκδήλωση, την κατάσταση στη Θράκη περιέγραψε ο εκδότης του περιοδικού της Θράκης «Ενδοχώρα» Γιάννης Κουριαννίδης.


Στην συνέχεια διαβάστηκε μήνυμα συμπαράστασης από την εκπρόσωπο του Τομέα Ελληνίδων ΙΛ12 "Ιερολοχιτίσσες" που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης της βραδιάς:

"Αδελφή μας,
Σε λένε Αϊσέ.Αϊσέ Ιμάμ. 

Δε σε λένε Μαρία. 
Ούτε Ελένη, ούτε Φωτεινή, ούτε Κατερίνα. 
Είμαστε σίγουροι ότι ζητάς από τον Θεό να προσέχει την οικογένειά σου, το παιδί σου και την πατρίδα σου:  Την Ελλάδα σου. 

Στη χώρα αυτή που τόσες φορές σε πρόδωσε και συνεχίζει να σε προδίδει, εσύ στέκεις θεματοφύλακας του Πομακικού Ελληνισμού, όλου του Ελληνισμού. 
Κόντρα στις προσπάθειες εκτουρκισμού από τους πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου, εσύ συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι τις τοπικές πομακικές παραδόσεις και την Ελληνική σου ταυτότητα και επιμένεις. 

Στο μπαλκόνι σου κυματίζει η Γαλανόλευκη. 
Ας έχει επάνω τον Σταυρό. 
Δεν σε ξενίζει, ίσα-ίσα, είναι η πιο όμορφη σημαία που έχεις δει ποτέ σου. 
Σου θυμίζει όλα όσα πέρασε ο λαός σου, ο Ελληνικός Λαός, και ένα ρίγος διαπερνάει τη ραχοκοκαλιά σου.
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι Πομάκοι είναι οι απόγονοι του Θρακικού φύλου των αρχαίων Αγριάνων που πήραν μέρος στις εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Παρά τον βίαιο εξισλαμισμό τους στα χρόνια της τουρκοκρατίας, διατήρησαν αρκετές από τις ορθόδοξες παραδόσεις τους, όπως το σταύρωμα του ψωμιού, την γιορτή του Αγίου Γεωργίου (με το πάτριο ημερολόγιο), χριστιανικά τοπωνύμια και σύμβολα σε βρύσες και γεφύρια,
γνωρίζεις ότι υπάρχουν ακόμη και βράχοι - τόποι θυσίας, όπου οι γυναίκες πρόγονοί σου, ως άλλες Σουλιώτισες,  αρνήθηκαν να αποδεχθούν τον εξισλαμισμό και προτίμησαν την θυσία μαζί με τα παιδιά τους.


Τα μάτια σου δακρύζουν αλλά δεν είναι από το αεράκι, ούτε από τη σκόνη. Είναι από την αδικία. 
Αδικία να είσαι Ελληνίδα και να μην στο αναγνωρίζουν.
Αδικία να θέλουν με το ζόρι να σε τουρκέψουν, με τις απειλές των τουρκοπρακτόρων και με την προκλητική ανοχή και αδιαφορία (=προδοσία)  του Ελληνικού κράτους. 
Αδικία να θέλουν να αρνηθείς τη γλώσσα σου, την ιστορία σου και να σε απειλούν με ό,τι ιερότερο έχεις στον κόσμο: με το παιδί σου.
Και αφού είδαν ότι δεν μπορούν να κάμψουν το ηθικό σου να προσπαθούν να σε καταστρέψουν οικονομικά και να σε απομονώσουν κοινωνικά.


Αϊσέ, μη φοβάσαι! Δεν είσαι μόνη σου. Είμαστε εδώ!
Όλες οι Ελληνίδες είμαστε δίπλα σου!
Στεκόμαστε αδελφικά με σεβασμό και δέος μπροστά στο θάρρος σου και στο μεγαλείο της ψυχής σου! Σε στηρίζουμε και θα σε στηρίζουμε όπου και όπως χρειαστεί. 
Φτάνει η γαλανόλευκη να κυματίζει σε όλα τα μπαλκόνια της Ξάνθης μας, της Κομοτηνής μας, της Αλεξανδρούπολής μας, σε κάθε πόλη, κωμόπολη, χωριό και γειτονιά του πολύπαθου Έβρου, της ηρωικής μας Θράκης. 
Και το παιδί σου και τα παιδιά μας να στέκονται μπροστά της με τον ίδιο πάντα σεβασμό και την ίδια αποφασιστικότητα να την ανεβάζουν σε όλα τα μπαλκόνια όλης της χώρας για όσο υπάρχουμε σε αυτήν τη ζωή."
Με αδελφική αγάπη, 
Ιερολοχίτισσες
Τομέας Ελληνίδων ΙΛ12

Όπως ήταν φυσικό έντονα χειροκροτήματα ξέσπασαν στην αίθουσα για αυτό το τόσο αγωνιστικό μήνυμα γεμάτο Ελλάδα που στέλνουν οι Ελληνίδες του συλλόγου μας στην Αϊσέ!
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ΕΝ.ΕΔ. που παραβρέθηκαν στην γιορτή παραδόθηκαν στον ακούραστο συναγωνιστή Κωνσταντίνο Τόνιο όπου ανέλαβε να ολοκληρώσει την συντονισμένη δράση της ΕΝ.Ε.Δ.

Την τρίτη φάση και ομολογουμένως την πιο δύσκολη την έφερε εις πέρας το κλιμάκιο της  Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας με τον πρόεδρο της Κ.Τόνιο.


Παραθέτουμε αυτούσια την αναφορά του Κ.Τόνιου:

"Κλιμάκιο των ΕΝ.Ε.Δ. με μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας, επισκέφθηκαν τα Πομακοχώρια και συγκεκριμένα το χωριό Άνω Θέρμες, ώστε να φτάσει η βοήθεια που ζήτησε η Ελληνίδα Πομάκα Αϊσέ Ιμαμ και ανταποκρίθηκαν οι ΕΝ.Ε.Δ.
Ο ρόλος των ΕΝ.Ε.Δ. είναι να βοηθάει κάθε Έλληνα που έχει ανάγκη και όταν αυτό καταστεί απαραίτητο.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συγκίνησης.

Εκεί ο πρόεδρος της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας συζήτησε για θέματα που αφορούν την ίδια και τις ανάγκες της και θέματα που αφορούν γενικά τα χωριά των Πομάκων Ελλήνων.

Στην ερώτηση "τι προβλήματα αντιμετωπίζετε κυρίως εδώ στα χωριά;" η Αϊσέ κατονόμασε το Τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή, τους πράκτορες του και τον ψευτομουφτή Αχμέτ Μετέ.
Πλήρης απουσία, λοιπόν, της ελληνικής πολιτείας, που δίνει χώρο στο τουρκικό προξενείο να αλωνίζει ανενόχλητο, σύμφωνα με δική της μαρτυρία.
Έθεσε μέχρι και θέμα απομάκρυνσής του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής ώστε να ηρεμήσει ο κόσμος και να βγει ελεύθερα να δηλώσουν ότι είναι Έλληνες Πομάκοι..

Της είπαμε ότι η βοήθεια μας μπορεί να είναι κάθε μορφής, δηλαδή ιατρική, υλική, οικονομική, κλπ ώστε να γίνει καλύτερη η διαβίωση της εξαιτίας όσων έχει υποστεί.
Υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε κοντά της αν και όποτε αυτό ζητηθεί..

Τέλος, δώσαμε την βοήθεια μας από το πάρτυ που διοργάνωσε ο Ιερός Λόχος για λογαριασμό των ΕΝ.Ε.Δ. και αποχωρήσαμε, με την υπόσχεση ότι θα ξαναπάμε, και θα είμαστε κοντά στα προβλήματα της."

Σε λίγες ημέρες θα ετοιμαστεί και το βίντεο όπου θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Πριν κλείσουμε την αναφορά μας σε αυτήν την τόσο σπουδαία δράση ουσιαστικής και ψυχολογικής στήριξης προς την Αϊσέ θα θέλαμε να αναφέρουμε κάποια συμπεράσματα.
  • Κανένας Έλληνας/ιδα δεν είναι μόνος του όταν δεν το επιτρέπουν οι υπόλοιποι Συνέλληνες, όσο μακριά και εάν είναι από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
  • Αυτό που μπόρεσε να κάνει η ΕΝ.ΕΔ. ας το κάνει επιτέλους το ελληνικό κράτος πριν είναι πολύ αργά! Οι Πομάκοι δεν είναι τούρκοι αλλά Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.
  • Η ΕΝ.Ε.Δ. θα σταθεί δίπλα στους Έλληνες Πομάκους έμπρακτα, με έργα και χωρίς φανφάρες και κυρίως χωρίς να θέλει να τους προσηλυτίσει στον Χριστιανισμό.
    Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δηλώνουν την ιστορική αλήθεια ότι δηλαδή είναι Έλληνες Πομάκοι και όχι τούρκοι!
  • Τέλος η Οικογένεια της ΕΝ.Ε.Δ. αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει αληθινή διάθεση για αγώνα «υπέρ Πίστεως και Ελλάδος» (και όχι αγώνας σκοπιμοτήτων και αυτοπροβολής) τότε το αποτέλεσμα πάντα θα δικαιώνει τις επιλογές μας.
Στηρίξτε τις κατά τόπους εθνικιστικές και πατριωτικές ομάδες ή δημιουργήστε τον δικό σας πυρήνα και ελάτε σε επαφή μαζί μας. Θα χαρούμε να στηρίξουμε κάθε αληθινή και ανιδιοτελή προσπάθεια!
Για τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις:
Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
Ιερός Λόχος 2012 
Μακεδόνες Μαχητές
Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας
Κάστρο Σερρών 
Ομάς Μακεδόνων Πέλλας
Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης
Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδος
Μακεδονική Φάλαγγα Καστοριάς
Νεότερη Ενημέρωση
Δείτε το βίντεο με την Αϊσέ να εξιστορεί το δράμα του να είσαι Ελληνίδα Πομάκα στην Ελλάδα, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.