Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Πορεία 10/5/2020 στη Θεσσαλονίκη. Για την Πατρίδα, το Έθνος, την Ορθοδοξία. Σχολιασμός- Φωτογραφίες -Βίντεο. (Διαρκής Ενημέρωση)

Με τη βοήθεια του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού,
μία ακόμη εκδήλωση του συλλόγου μας (το κάλεσμα εδώ και εδώ) στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.


Από νωρίς το πρωί μέλη της ομάδος περιφρούρησης κατέλαβαν τον χώρο της συγκέντρωσης, το κεντρικότερο ίσως σημείο της πόλης (Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης) και καθώς πλησίαζε η ώρα της συγκέντρωσης-πορείας, όλο και περισσότερος κόσμος πλαισίωνε τον χώρο της εκδήλωσης.


Είχαμε την ευλογία να έχουμε μαζί μας την εικόνα της Παναγίας μας (που είχε βεβηλωθεί από τα δακρυγόνα και τα χημικά στις συγκεντρώσεις ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας).Είχαμε ακόμη την ευλογία να παραστούν και να χαιρετίσουν ένας αγιορείτης μοναχός και ένας αγωνιστής ιερέας.
Μετά τους χαιρετισμούς (της «Ένωσης Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία», του σωματείου «Δεσμοί Ελλήνων», του ιερέα και του αγιορείτη πατέρα) ακολούθησε η εμπεριστατωμένη και δυναμική ομιλία του Προέδρου του Ιερού Λόχου 2012.


Την ομιλία και τους χαιρετισμούς διέκοπταν αγωνιστικά συνθήματα ενάντια στην προδοτική συμπεριφορά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην πατρίδα και στην ορθοδοξία, ενάντια στη λαθρομετανάστευση-εποικισμό της πατρίδας μας αλλά και ενάντια στην Μασονία, τον Οικουμενισμό, την προδοσία από τους αρχιερείς της Εκκλησίας μας αλλά και υπέρ των υψηλών ιδανικών της πατρίδας και της ορθοδοξίας μας,


Ακολούθησε πορεία στην παραλία (κέντρο της Θεσσαλονίκης), στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1500 άτομα, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που θα αναρτηθούν.


Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω των απαγορευτικών μέτρων λόγω του Κορονοϊού, ήταν αδύνατη η προσέλευση κόσμου από άλλες πόλεις.

Ήταν μια πρώτη απάντηση που απέδειξε ότι το «πείραμα» εκφοβισμού και απόλυτης χειραγώγησης των Ελλήνων ΔΕΝ πέτυχε!
Υπάρχουν ακόμη Ελληνίδες και Έλληνες περήφανοι για την κληρονομιά τους, την οποία είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν με αγώνες και με κάθε θυσία.Ρεπορτάζ Ruptly: 

May 10, 2020 at 19:32 GMT +03:00 · Published Activists of a right-wing group Ieros Lohos staged a rally in the northern city of Thessaloniki on Sunday to protest against the relocation of refugees from the Aegean islands to the mainland Greece. At least 1,500 people marched through the city centre under the slogan 'for Homeland, Nation, Orthodoxy' chanting and waving Greek flags. "We are demonstrating against the racism from the government to the Greek people. With the excuse of coronavirus, the churches were closed but the mosques are widely open," said Georgios, the vice president of the Ieros Lohos movement. "We were forced to stay home and thousands of employees were fired. At the same time, the Greek Government moved thousands of illegal immigrants from the islands to the mainland. We are losing our country," he added. 


Δείτε το βίντεο εδώ :Βίντεο από τοπικό ΜΜΕ :

https://youtu.be/-FiyrSD2V-w

φωτογραφίες τοπικού φωτορεπόρτερ :

Άλλες φωτογραφίες:

http://birlikgazetesi.org/selanikte-islam-karsiti-gosteri-yapildi/
Η επιτυχημένη συγκέντρωση και πορεία του Ιερού Λόχου 2012 πόνεσε πολύ και πολλούς.
Μέσα σε αυτούς που πόνεσαν ήταν και το φερέφωνο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής.
Καλό είναι να συνηθίσετε στον πόνο γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Θα ακολουθήσουν βίντεο με τους χαιρετισμούς, την ομιλία και την πορεία.
Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά

2 σχόλια:

  1. Εύγε αδέρφια μου!Μακάρι να ήμασταν μαζί σας και εμείς από τις Σέρρες!Πρώτα ο Θεός,σε οποιαδήποτε επόμενη Ελληνορθόδοξη δράση σας,θα είμαστε στο πλευρό σας ψυχή τε και σώματι!Με την βοήθεια του Θεού και με αρετή και τόλμη,θα τα καταφέρουμε!Ζήτω η Ορθοδοξία μας!Ζήτω η Ελλάδα μας!Ζήτω η Ελληνικότατη Μακεδονία μας!Η Παναγιά μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Συνέλληνες.Μαζί σας αναφωνώ.
    Ζήτω η Ορθοδοξία μας,Ζήτω η Ελλάδα μας,Ζήτω η Μακεδονία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.