Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Σχετικά με την επίθεση και τον τραυματισμό του 22χρονου που φορούσε μπλούζα με το Αστέρι της Βεργίνας

Με λύπη και οργή πληροφορηθήκαμε ότι μετά το πέρας της άκρως επιτυχημένης πορείας διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, μια ομάδα 5 ή 6 δειλών «νταήδων» επιτέθηκε και χτύπησε έναν νεαρό συνΈλληνα που φορούσε μπλούζα με το Αστέρι της Βεργίνας.

Η επίθεση έγινε στο ύψος του ξενοδοχείου Μακεδονία Παλλάς. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα, ενώ έρευνες για το περιστατικό διενεργεί η ΕΛΑΣ.

πηγή δημοσιεύματος

Τέτοια περιστατικά θρασυδειλίας και εκφοβισμού δείχνουν μόνο το «ποιόν» όσων προσπαθούν να αμαυρώσουν τον Ιερό Λόχο 2012 και πόσο φοβούνται τα υψηλά ιδανικά τα οποία πρεσβεύει.

Το πλήθος του κόσμου που συμμετείχε στην πορεία μας σήμερα δείχνει ότι η δίκαιη οργή και η αγανάκτηση των Ελλήνων για τον ρατσισμό που βιώνουν από το ανθελληνικό κράτος έγινε ποτάμι που ξεχείλισε και δεν μπορεί κανείς να το αναχαιτίσει.


Μεταφέρουμε νοερά την συμπαράστασή μας στον 22χρονο.
Επίσης επειδή δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία του εάν ο ίδιος ή κάποιος οικείος του θέλει ας επικοινωνήσει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου μας, ώστε να του προσφέρουμε την
όποια βοήθεια μπορούμε.

Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την πορεία μας. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα.
Μείνετε συντονισμένοι!

Νεότερη Ενημέρωση (11/5/2020):
Πορεία 10/5/2020 στη Θεσσαλονίκη. Για την Πατρίδα, το Έθνος, την Ορθοδοξία. Σχολιασμός- Φωτογραφίες -Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.