Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ο αγώνας του Εργάτη να γίνει Εθνικός για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Η Εθνική Εργατική Ένωση Ελλήνων 4Ε με ιδιαίτερη προσοχή παρακολουθεί τα δρώμενα στον εργασιακό χώρο.

Δυστυχώς ο εργασιακός μεσαίωνας 


που βιώνει ο Έλληνας εργαζόμενος είναι απόρροια της αποδόμησης της Ελληνικής κοινωνίας από τις εθνικές αξίες που λειτουργούσαν ως συνεκτικός κρίκος του Ελληνικού Λαού.Η στρατηγική των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης δημιούργησαν μία κοινωνία όχι απελευθερωμένη όπως θέλουν ευφάνταστα να προβάλλουν,αλλά απογυμνωμένη.Με όπλο των κυβερνήσεων την εναντίωση του κάθε ενός εργασιακού κλάδου προς το
"κοινό συμφέρον" κατάφεραν οι πολιτικάντιδες να απομονώσουν και να εξοντώσουν εύκολα εργατικά δικαιώματα και κεκτημένα δεκαετιών!Κάποτε μας έφταιγαν οι φορτηγαντζήδες,μετά οι αγρότες,μετά οι στρατιωτικοί, τώρα οι καλλιτέχνες κτλΠοτέ όμως δεν μας έφταιξαν οι βουλευτές 
με τους παχυλούς μισθούς και συντάξεις ή ακόμα χειρότερα ποτέ δεν μας έφταιξαν αυτοί που έφαγαν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων, αυτοί που έφαγαν τα χρήματα του Ελληνικού Λαού στο χρηματιστήριο και στα δημόσια έργα, αυτοί που καταχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό με τις σπατάλες τους, αυτοί που μας έκλεψαν το μέλλον μας και έστειλαν τα παιδιά μας μετανάστες ξανά στις φάμπρικες τις Ευρώπης.Ποτέ δεν μας έφταιξαν τα κόμματα που χρωστάνε στο δημόσιο από τις επιχορηγήσεις και τα δάνεια που έχουν λάβει.https://ipop.gr/themata/eimai/posa-chrostoun-ta-kommata-stis-trapezes/

Και ενώ θα περίμενε κανείς η αντιπολίτευση 
να πίεζε τα κόμματα να ξεπληρώσουν τα χρωστούμενα και να ζητάει από την κυβέρνηση να στείλει τους υπαίτιους της οικονομικής κατάρρευσης στο ειδώλιο των κατηγορουμένων ώστε να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη, βλέπουμε να επικρατεί σιωπή.Σιωπή ενοχική που διαιωνίζει την κατάσταση και παραγράφει τα εγκλήματα της "δημοκρατίας" τους προς τον Ελληνικό Λαό.

Η αριστερά 
με την ψευτοκουλτούρα του ανθρωπισμού της (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΜΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιποί προδότες του Έλληνα εργαζομένου) το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι αφενός να βγάζει ανακοινώσεις που στην ουσία δεν λένε τίποτα και καπηλεύεται κατά αυτό τον τρόπο τις αγωνίες των εργαζομένων και αφετέρου να προδίδει τους αγώνες για καλυτέρευση των εργασιακών δικαιωμάτων των Ελλήνων αφού υποστηρίζει την λαθρομετανάστευση, άρα τα φτηνά εργατικά χέρια!
Αν λοιπόν οι επαγγελματίες «αριστεροί» εφάρμοζαν αυτά που έλεγε ο αγαπημένος τους Μαρξ και όχι απλά για να το παίζουνε διανοούμενοι και αγωνιστές τότε θα γνώριζαν ότι σύμφωνα με το ίνδαλμά τους, ο λαθρομετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά ρίχνει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι δηλαδή το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.


Επίσης, η μετανάστευση 
διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία.
Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών, κατά τον Μαρξ πάντα, είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
Επίσης η λαθρομετανάστευση, (κατά τον Μαρξ) χρησιμοποιείται αφενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, αφετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου!
Φυλλάδιο προηγούμενης δράσης μας στην ΒΙΠΕ Σίνδου

Με λίγα λόγια αριστερά-κέντρο-δεξιά είναι πρωταγωνιστές
στο ίδιο έργο με θεατές τον Ελληνικό Λαό, που αποχαυνωμένος τους παρακολουθεί να ξεπουλάνε την Ελλάδα και να υποβαθμίζουν τις ζωές μας.

Είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια 
απλά θα ζήσουμε σαν δούλοι μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα εάν δεν συσπειρωθεί ο Ελληνικός Λαός κατά του κοινού εχθρού που δεν είναι άλλος από την νέα τάξη πραγμάτων και τους εγχώριους υπάλληλους της.


Εάν λοιπόν δεν γίνει ο εργατικός αγώνας πρωτίστως Εθνικός Αγώνας 
που να προάγει τις Αξίες που κράτησαν ζωντανό το Έθνος δια μέσου των αιώνων, ποτέ δεν θα γίνει και μαζικός με δυναμική αλλά θα εκτονώνεται σε πορείες και ανακοινώσεις τύπου.
Ο Έλληνας εργάτης έχει ανάγκη από ένα εργατικό κίνημα Εθνικό που να έχει δημιουργηθεί από την βάση του Λαού και να απαιτεί την συνεργασία και όχι την αντιπαλότητα των τάξεων προς όφελος του Έθνους!Προτρέπουμε ειδικά τους Έλληνες καλλιτέχνες να βγουν από την αφάνεια και την ουτοπική διεθνιστική ιδεολογία και να πρωτοστατήσουν στην επανεκκίνηση της ελληνικής κοινωνίας.
Η κοινωνία μας χρειάζεται τέχνη που να μιλάει για Ορθοδοξία,Ελλάδα και Αξίες!Η τέχνη ας γίνει όπλο στα χέρια μας για να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα υπερήφανη για εμάς και τα παιδιά μας.

Ο αγώνας ο εργατικός ας γίνει Αγώνας Εθνικός για να μπορέσουμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

4Ε τομέας Ιερού Λόχου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.