Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

Όταν το άδικο σε πνίγει η αντίσταση είναι μονόδρομος!


Με αγανάκτηση όλο αυτό τον καιρό παρακολουθούμε την αντίΧριστη κυβέρνηση της ΝΔ να εμπαίζει τον Ελληνικό Λαό.
Έκλεισαν τις εκκλησίες, περιόρισαν στα σπίτια τους Έλληνες, τιμώρησαν με χιλιάδες ευρώ τις μετακινήσεις.

Στον αντίποδα αυτού δεκάδες νέα hot spot φτιάχτηκαν στην ενδοχώρα συνεχίζοντας τον εποικισμό της Πατρίδος μας, οι αλλοδαποί τριγυρίζουν ανενόχλητοι, στα τζαμιά τα ηχεία είναι στην διαπασών και οι αριστεριστές καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας εν μέσω καραντίνας, τοιχοκολλώντας αφίσες και πραγματοποιώντας πορείες στα πιο κεντρικά μέρη της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.


Η βάση κάθε κράτους δικαίου είναι η ισονομία. 
Όταν η ισονομία επί σειρά ετών καταπατείται τότε μιλάμε για τυραννία.

Σε όλη αυτή την παράνοια είναι συνταγματικό μας δικαίωμα να διαμαρτυρηθούμε και να υψώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στο κράτος-δυνάστη που έχει δημιουργήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Πατρίδα μας,μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας!
Ως εκ τούτου ως Σύλλογος θα παραβρεθούμε την Κυριακή 10/5, στις 12 μεσημέρι στον Λευκό Πύργο στην Θεσσαλονίκη, σε συνάθροιση ομάδων των δέκα ατόμων αυστηρά και πορεία διαμαρτυρίας κατά του θρησκευτικού και εθνικού ρατσισμού σε βάρος των Ελλήνων.

Γνωρίζουμε ότι μπορούν να μας συλλάβουν πριν καν φτάσει η Κυριακή. Γνωρίζουμε ότι το πρόστιμο είναι δυσβάσταχτο.
Γνωρίζουμε όμως ότι καμία τυραννία δεν έπεσε χωρίς θυσίες και αγώνα!
Με βαθιά πίστη στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό για το δίκαιο του Αγώνα μας καλούμε τον Ελληνικό Λαό σε ανυπακοή γιατί μόνο οι σκλάβοι είναι υπάκουοι στους τυράννους τους!

Ζήτω το Έθνος

Ζήτω η Ορθοδοξία

Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

ΥΓ. Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας, αλλά και για να μην δώσουμε αφορμή στο σύστημα να μας διαλύσει, άπαντες με μάσκα προσώπου και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Επειδή το νομοθετικό πλαίσιο απαγορεύει τις συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων και θέλοντας να προστατεύσουμε τον Σύλλογο και όλους τους συναγωνιστές που θα παραβρεθούν, θα υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας σε σαφώς διαχωρισμένες ομάδες κάτω των 10 ατόμων.


Γιατί πρέπει να είμαι κι εγώ εκεί : 

Ιερός Λόχος 2012-Ελληνορθόδοξη Στρατιά


Νεότερη Ενημέρωση (11/5/2020):
Πορεία 10/5/2020 στη Θεσσαλονίκη. Για την Πατρίδα, το Έθνος, την Ορθοδοξία. Σχολιασμός- Φωτογραφίες -Βίντεο

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.