Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Αναφορά από την Μάχη του Πισοδερίου.


Σήμερα ήταν μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα μας . Ακόμα μία προδοσία -ίσως και η χειρότερη των τελευταίων ετών.Ίσως είναι και η μοναδική φορά που κράτος παραχαράσσει την ιστορία του και την χαρίζει.Λένε ότι λαός που δεν έχει μάθει από την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.Και ο ελληνικός λαός με την ψήφο του πριν λίγα χρόνια αυτό κατάφερε να αποδείξει.
Να φέρει δηλαδή, τους ιδεολογικούς απογόνους αυτών που προσπάθησαν πολλάκις να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας στους σλάβους κατά το παρελθόν,στην εξουσία σήμερα.
Μπορεί κανείς να πει πολλά ακόμα για τον ελληνικό λαό. Πολλές φορές όλοι μας τους κατονομάσει ως καναπεδάκηδες ή μαχητές τους φέις μπουκ.Όχι όμως και σήμερα!Ισως και για πρώτη φορά ένιωσα αληθινά υπερήφανος για τους Αδερφούς Συνέλληνες που βρέθηκαμε όλοι μαζί στο Πισοδέρι.
Είμαι περήφανος γιατί ενώ όλοι ξέραμε ότι η προδοσία θα συντελεστεί,χιλιάδες παρεβρεθήκαμε να υπερασπιστούμε την Τιμή της Μακεδονίας μας. Είμαι υπερήφανος γιατί ενώ είχαμε απέναντι μας τους νεοκομιτατζήδες-ματατζήδες,που χωρίς ίχνος ντροπής και συναίσθησης της εθνικής αποστολής τους,χτύπαγαν και έριχναν αδιάκριτα και αναίτια χημικά,(όχι για να απωθήσουν το πλήθος αλλά για να τραυματίσουν ) εντούτοις κανείς δεν έφευγε!
Το πεδίο ήταν μια άνιση μάχη μεταξύ των άοπλων Ελλήνων και των πάνοπλων κατασταλτικών δυνάμεων.Από την μία Έλληνες χωρίς κράνη,χωρίς χημικά χωρίς ούτε καν Σημαίες με χοντρό ξύλινο παλούκι και από την άλλη οι μάγκες των κατασταλτικών δυνάμεων,με κράνη,ασπίδες,γκλοπ,χημικά πάσης φύσεως και χρήσεως..
Δεν σεβάστηκαν αυτοί οι μάγκες ούτε τις γριές και τους γέρους, ούτε τα παιδιά και τις γυναίκες.Και όμως αυτός ο περήφανος λαός,δεν λύγισε απέναντι στην βία τους.Ψεκάζανε οι νεοκομιτατζήδες με χημικά και έβλεπες να πέφτουν κάτω Συνέλληνες,να ζητάνε βοήθεια.Και όμως κανείς δεν έφευγε.Και ξανά μπροστά στα ματ και ξανά βία και χημικά από τους πρωταιριανούς του συστήματος.Κεφάλια ανοιγμένα,άνθρωποι πεσμένοι με αναπνευστικά προβλήματα,μάτια δακρυσμένα να καίνε,παλικάρια να ορμάνε στην πλαγιά ,τραυματίες να κατρακυλάνε στην πλαγιά,ένα χάος.
Είμαι πραγματικά περήφανος που αυτός ο λαός ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΕ απέναντι στην βία των ανθελλήνων.
Ένιωσα ότι αυτός ο λαός μας έχει πολλά ψυχικά αποθέματα.
Η μάχη για να επιβιώσουμε ως Έθνος έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια.Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο οι Συνέλληνες αντιλαμβάνονται ότι ή θα αγωνιστούμε όλοι μαζί ή θα χαθούμε όλοι μαζί.
Όμως ένα να θυμάστε ανθέλληνες.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΕΙ.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών!
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς!ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.