Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ανακοίνωση για την συνεχιζόμενη λασπολογία κατά του Συλλόγου μας!

Ο σύλλογος μας,από το 2012 που επίσημα ιδρύθηκε,συχνά πυκνά δέχεται επιθέσεις.
Αιτία είναι αφενός η εθνική δράση του και αφετέρου διότι δεν είναι ελεγχόμενος από κανένα συστημικό κέντρο.
Πολλάκις δεχτήκαμε κάθε είδους προκλήσεις όπως αντισυγκεντρώσεις των γνωστών άγνωστων υπαλλήλων του κράτους,αστυνομική καταστολή,λασπολογίες,διαδικτυακές επιθέσεις,συλλήψεις ανθρώπων του συλλόγου κτλ.
Το τελευταίο δε διάστημα,εκτός από το συνεχόμενο μπλοκάρισμα της σελίδας στο facebook,παρατηρούμε και ένα μπαράζ επικοινωνιακών επιθέσεων από διάφορα μέσα μαζικής εξαπάτησης που αυθαίρετα "βαπτίζουν" όποιον συμμετέχει σε επεισόδια ως "μέλος του Ιερού Λόχου".
Μάλιστα γνωστό παπαγαλάκι-προπαγανδιστής των μ.μ.ε. έφτασε να κατασκευάσει μύθευμα ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ του συλλόγου μας με εθνικιστικό κόμμα για το ποιος θα ελέγξει τον εθνικιστικό χώρο στην Θεσσαλονίκη!!!
Πραγματικά πόσο χαζός και πόσο γελοίος μπορεί να είναι κάποιος για να φανταστεί κάτι τέτοιο;
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πλείστες περιπτώσεις δημοσιευμάτων που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από σενάρια επιστημονικής φαντασίας,που απώτερος σκοπός τους είναι να μειώσουν το αγωνιστικό πνεύμα μας.
Όμως δεν θα αναλωθούμε σε κάτι τέτοιο.
Η παρούσα ανακοίνωση έχει μόνο ένα σκοπό.Να εξηγήσει σε χιλιάδες φίλους του συλλόγου μας γιατί πολλές φορές η σελίδα μας -που είναι και πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μας δεν είναι ορατή στο facebook.
Αγαπητοί μας Φίλοι και Συναγωνιστές,να είσαστε σίγουροι ότι σύστημα μπορεί να μας σταματήσει ΜΟΝΟ διαδικτυακά!
Στην αληθινή ζωή σύσσωμος ο Σύλλογος μας,με όλες του τις δυνάμεις συμμετέχει στην Εθνική Αντεπίθεση για μια Ελλάδα Ελεύθερη γεμάτο Ελληνόρθοδοξα Ιδεώδη!
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς
Ορθοδοξία ή Θάνατος
Ελλάς Ή Τέφρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.