Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης απόγευμα 6ης Ιουνίου 2018.
Ο ελληνισμός ακόμα μία φορά στις επάλξεις ενάντια στους ξεπουλημένους πολιτικούς που καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας στους γυφτοσκοπιανούς.
Φυσικά και σε αυτή την μάχη δεν θα μπορούσε να λείψει ο σύλλογος μας.Από νωρίς το απόγευμα κλιμάκιο του συλλόγου μας,μοίρασε το παραπάνω φυλλάδιο καλώντας τους Συνέλληνες να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω για την Μακεδονία μας.
Πριν παραθέσουμε φωτογραφίες από την μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά,θα θέλαμε να τονίσουμε πως πρέπει κάποια στιγμή οι ελληνικές κυβερνήσεις να αποβάλλουν τον ραγιαδισμό που τις διακατέχει και η εξωτερική πολιτική μας να πάψει να είναι παθητική,
γιατί όποιος δεν διεκδικεί,διεκδικείται!
Ως εκ τούτου η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει την ελληνική μειονότητα που ζει στην Vardaska και να διεκδικήσει ανθρώπινα δικαιώματα,όπως δικαίωμα στην δημόσια ελληνική παιδεία και για αυτούς τους ξεχασμένους Έλληνες,

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ
ΣΚΛΑΒΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.