Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Το 3ο Makedonian Pride πέρασε στην Ιστορία! Πλήρης ανάρτηση.
Παρά τις πραγματικά αντίξοες καιρικές συνθήκες που προηγήθηκαν (και που ανάγκασαν την ΚΝΕ να αναβάλει το δικό της φεστιβάλ την ίδια ημέρα!),

 Το κάλεσμα για το φεστιβάλ της ΚΝΕ για 11-12 Ιουνίου:

και η ανάκλησή του τελευταία στιγμή για επόμενο σαβ/κο!:


παρά την έντονη χαλαζόπτωση και την καταρρακτώδη βροχή στην περιοχή της Πολίχνης (η οποία ευτυχώς σταμάτησε μία περίπου ώρα πριν την έναρξη της μεγάλης εθνικιστής εκδήλωσης)


τα μέλη του Ιερού Λόχου 2012 και εκατοντάδες εθνικιστές ήταν εκεί!Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης
η εκδήλωση ξεκίνησε με περιγραφή των γεγονότων της έναρξης της επανάστασης στην Χαλκιδική και της συμμετοχή του κλήρου και μοναχών σε αυτήν, με σύντομη ομιλία του π.Χερουβείμ.

Στη συνέχεια με αφορμή τα 3 χρόνια από την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών»
ακολούθησε σύντομος απολογισμός της προδοσίας, από μέλος του Συλλόγου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αφιέρωμα ενάντια στους εθισμούς και τα ναρκωτικά 
από  κέντρο απεξάρτησης. Ένας πρώην χρήστης ουσιών, κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία και έδειξε τον δρόμο για μια ζωή ελευθερίας, με υψηλά ιδανικά.Ακολούθησε το αφιέρωμα στην κεντρική θεματική ενότητα της φετινής διοργάνωσης με τίτλο «ΟΧΙ Φυλακές για τους εθνικιστές».
Χαιρέτησαν με τη σειρά :
- ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ.Χρήστος Χατζησάββας,
- εκπρόσωπος του Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. κ.Χάρη Σκοπελίτη
- και ο εκπρόσωπος των ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Ματθαίος Τσούγκας
ενώ ακούστηκε ηχητικό που απέστειλε ο ευρωβουλευτής κ.Λαγός (εδώ).

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τις πατριωτικές ομάδες :
- Κάστρο Σερρών
- Μακεδονική Σάρισσα Πτολεμαΐδας
- Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την  Μακεδονία 
- Ιερού Λόχου 2012 Λάρισας

Εύγε και στην «Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας» που έκαναν τόσο μακρινό ταξίδι για να παραβρεθούν!Υπό τους ήχους εθνικιστικής μουσικής, για πρώτη φορά στην εκδήλωση λειτούργησε έκθεση εθνικιστικού/ελληνορθόδοξου βιβλίου, ατομικές εκθέσεις ξυλόγλυπτης δημιουργίας, διατέθηκαν οι μπλούζες του φετινού φεστιβάλ ενώ η εκδήλωση έκλεισε 2μιση περίπου ώρες μετά την έναρξη του φεστιβάλ, με τον εθνικό ύμνο! Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν σε συμμετέχοντες  αναμνηστικά του Συλλόγου καθώς και βιβλία προσφορά βιβλιοπωλείου.Ευχαριστώντας θερμά τα δεκάδες μέλη του Ιερού Λόχου 2012 που λειτούργησαν μία ακόμη φορά συντονισμένα και άψογα, ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού στο 4o Makedonian Pride!
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους το στήριξαν με την παρουσία τους!


Πάρτε μια γεύση από 2 πρώτα βίντεο:

Κόντρα και στον πραγματικά άσχημο καιρό, στεκόμαστε  όρθιοι και πάντα πιστοί στις επάλξεις!Μια ελληνορθόδοξη εθνικιστική εκδήλωση κλείνει πάντα με τον Εθνικό Ύμνο!Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν περισσότερα βίντεο από την εκδήλωση (με αποσπάσματα από τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς).

Ιερός Λόχος 2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.