Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Δυο σχόλια για το 3ο Makedonian Pride

Την ώρα που οι Σκοπιανοί έχουν κάνει την «Συμφωνία των Πρεσπών» κουρελόχαρτο
και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας κοιμούνται,

δυο ενδιαφέροντα σχόλιο για το 3ο Makedonian Pride :

Διαβάζω την αγανάκτηση του κόσμου για την χρήση του ονόματος "Μακεδονία" από τους Σλάβους γείτονές μας.
Η χρήση αυτή ουσιαστικά πέρασε "erga omnes" σε κάθε δραστηριότητα από εμπόριο έως αθλητισμό, όμως εν προκειμένω το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κάνει την εικόνα αυτή να ταξιδεύει παντού ανά τον κόσμο.
 Πλέον στην Ελλάδα έχουν μείνει λίγοι που αντιστέκονται με πράξεις και έργα.
Κάποιοι από αυτούς τους λίγους, μια ομάδα ανθρώπων, ένας Σύλλογος Ελληνορθόδοξων Εθνικιστών, ο Ιερός Λόχος 2012, όχι μόνο δεν έχει παραδώσει τα όπλα, αλλά διαρκώς δρα με κάθε τρόπο εναντίον της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.


Μια ημέρα πριν το παιχνίδι, το Σάββατο 12/6 στην Θεσσαλονίκη, προχθές, ο Σύλλογος "Ιερός Λόχος 2012" οργάνωσε την "Τρίτη Συγκέντρωση Μακεδονικής Υπερηφάνειας" τιμώντας την Μακεδονική μας κληρονομια και διατρανωνοντας το ασυμβίβαστο του Εθνικισμού με την αποδοχή του ξεπουληματος του ονόματος Μακεδονία.


Είστε πολύ τυχεροί εκεί στην Θεσσαλονίκη που έχετε έναν τέτοιο Σύλλογο και σας τιμά η παρουσία του. Όσοι δεν τον γνωρίζετε από κοντά, να η αφορμή να τον γνωρίσετε και να συμμετάσχετε στις δράσεις του οι οποίες δεν περιοριζονται μόνο σε εθνικά ζητήματα αλλά επεκτείνονται και σε κοινωνικά (με φιλανθρωπική δραση) αλλά και φυσιολατρικά (οικολογία, γνωριμία με το περιβάλλον και τη Φύση).
Εύγε, και του χρόνου!


και το δεύτερο σχόλιο:

Συγχαρητήρια στους συναγωνιστές του Ιερού Λόχου και τον πρόεδρο Ανδρέα Γενιά, για την χτεσινή εκδήλωση Makedoonian Pride" στην Θεσσαλονίκη!
ΥΓ. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί οι Έλληνες, που τον αγώνα για την Πατρίδα, τον δίνουν στους δρόμους, όχι στο fb κ instagram όπως εμείς!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.