Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ξυπνώντας ΜΝΗΜΕΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. Δράση Ιερού Λόχου 2012 στην Θεσσαλονίκη, παραμονές της μαύρης επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. ΒίντεοΒρεθήκαμε πριν από λίγες ώρες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, παραμονή της μαύρης επετείου της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ την μνήμη των σφαγιασθεντων Προγόνων μας, από τις ορδές του Κεμάλ.Βρεθήκαμε ξανά στους δρόμους, αφενός για να ξυπνήσουμε τις ΜΝΗΜΕΣ και τις ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ των Συνελλήνων μας 
και αφετέρου για να διαμαρτυρηθούμε για την ύπαρξη ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΕΜΑΛ, ενός αιμοσταγού ΣΦΑΓΕΑ εκατομμυρίων ανθρώπων, που το συνώνυμο του στην Ιστορία, είναι μόνον εκτοπίσεις, απάνθρωπα βασανιστήρια και Γενοκτονίες.

Απαιτούμε να κλείσει ΑΜΕΣΑ το Μουσείο της ΝΤΡΟΠΗΣ.

Ο Πόντος ΖΕΙ - 353.000 ψυχές Ελλήνων του Πόντου ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
Βίντεο:
το video στο twitter


στο vk.com

Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.