Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Γκρέτα Τουνμπεργκ, ακτιβισμός και πράσινα άλογα!

 


Στις 15 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε ένα βίντεο από την γνωστή "ακτιβίστρια" Γκρέτα Τουνμπεργκ, να την συλλαμβάνει η γερμανική αστυνομία.
Στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, η γερμανική αστυνομία φέρετε να συλλαμβάνει την εν λόγω "ακτιβίστρια" για την δράση της κατά της εξόρυξης άνθρακα στο χωριό Λούτζεραθ στην Γερμανία.
Στην Ελλάδα το γεγονός προβλήθηκε από το Έθνος (δείτε εδώ).


Τι συνέβη όμως πραγματικά; Όντως η "ακτιβίστρια" απομακρύνθηκε από την γερμανική αστυνομία; Ας δούμε τι συνέβη πραγματικά και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.


Βλέποντας λοιπόν το πως μια σκηνοθετημένη σύλληψη παρουσιάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ ως ακτιβιστική πράξη αντίστασης, σε κάθε νοήμων άνθρωπο γεννιούνται κάποια ερωτήματα :
Α. Ποια ανάγκη υπάρχει από την νέα τάξη για δημιουργία "ηρώων";
Β. Ποιος μπορεί να ελέγχει τα διεθνή ΜΜΕ ώστε να προβάλλεται ότι είδηση  θέλει;
Γ. Σε πόσες άλλες περιπτώσεις διαμορφώνεται η κοινή γνώμη μέσω σκηνοθετημένων ειδήσεων;

Οι απαντήσεις δικές σας!

Οικολογικό τμήμα "Green Nationalist". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.