Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Κοπή Βασιλόπιτας 2020 και νέο αγωνιστικό κάλεσμα.

Με ιδιαίτερη χαρά το Σάββατο 18/1/2020 το βράδυ,
στα γραφεία του Συλλόγου μας, έγινε η κοπή της βασιλόπιτάς μας.Το φλουρί από την βασιλόπιτα του Συλλόγου μας,
το μοιράστηκαν δύο τομείς, της Λάρισας και της Γερμανίας. Φέτος επίσης για πρώτη φορά, κόπηκε και η βασιλόπιτα της ΕΝ.Ε.Δ
(Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις), όπου το Κάστρο Σερρών στάθηκε η τυχερή ομάδα που κέρδισε το φλουρί!Χαιρετισμό απεύθυνε και η Ελένη Π. εκ μέρους του συλλόγου Ιδεοκρατία.


Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του Συλλόγου
που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα τις ομάδες της ΕΝ.Ε.Δ. που ήρθαν από τις πόλεις τους στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε για την ευλογία, να έχουμε την εικόνα της Παναγίας μας
που βεβηλώθηκε/τρυπήθηκε με απευθείας βολή από χημικό των ΜΑΤ, τον Σεπτέμβριο 2018.Ανανεώνουμε το αγωνιστικό πλέον ραντεβού μας για την Κυριακή 2/2/2020, στην Πτολεμαΐδα,
όπου η «Μακεδονική Σάρισσα» διοργανώνει την εκδήλωση Μνήμης και Τιμής για τα Ίμια.


Ιερός Λόχος 2012 - Ελληνορθόδοξη Στρατιά

1 σχόλιο:

 1. Στη φωτό εδώ από πάνω βλέπετε τον Ιερολοχίτη, φρουρό του έθνους και της πίστης μας, να κρατάει την εικόνα της Παναγιάς, που βεβηλώθηκε και τρυπήθηκε, με απευθείας βολή χημικού από τους ματατζήδες του καθεστώτος. Αυτούς που προστατεύουν τους μουσουλμάνους λαθρέποικους, να μην τους ανοίξει μυτουλα!
  Η εικόνα της πληγωμένης Παναγιάς παρουσιάστηκε από τους ίδιους τους ιερολοχίτες του Ιερού Λόχου 2012, στην κοπή βασιλόπιτας του 2020., όπως θα διαβάσετε στο άρθρο που σας κοτσάρω παρακάτου.

  Ετσι αδέρφια μου Ιερολοχίτες.
  Με μια πληγωμένη Παναγιά βάναμε πάντα εμείς οι ορθόδοξοι Ελληνες φωτιά στην Ιστορία.

  Δεχτείτε τον ταπεινό χαιρετισμό μου, μιας και ήμουν μακριά ώστε να παραστώ - και εσείς και οι Ενωμενες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις.
  Η Υπερμαχος Στρατηγός μας, έχει δεχτεί κατα καιρούς πολλά χτυπήματα από προδότες, από βέβηλους, από εισβολείς, από καταχτητές κι από Ελληνόφοβους γενίτσαρους.
  Ποτέ όμως δεν μας εγκατέλειψε.
  Και δεν θα μας εγκαταλείψει ούτε τώρα...

  Να μας τιμωρεί για τα κρίματα μας - ναι.
  Κι ίσως να το αξιζουμε.
  Αλλά να μας απαρνηθεί - όχι. Εδώ, σε τούτα τα χώματα υπάρχουν ακόμα τα κάστρα Της, οι φρουροί Της και τα περιβολάκια Της.
  Είμαστε η σφραγίδα Της στον Πολιτισμό του Ανθρώπου και δεν την παίρνει πίσω...

  https://panusis.blogspot.com/2020/01/blog-post_41.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.