Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλαστό (fake) προφίλ που σχολιάζει ως «Ιερός Λόχος 2012»

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω εμαιλ από κάποιο αρθρογράφο κ.Λαμπρόπουλο


για δύο σχόλια υποτίθεται εκπροσώπου του «Ιερού Λόχου 2012»,  που εμφανίστηκαν σε άρθρο του στο ιστολόγιο triklopodia ( ο σύνδεσμος στο άρθρο εδώ) :
Επειδή αυτός που έγραψε τα σχόλια ως «Ιερός Λόχος 2012» δεν αποκλείεται να έγραψε και αλλού σχόλια τα οποία προφανώς αγνοούμε και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για όσα αναφέρουν, σπεύδουμε να επισημάνουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαχειριστής των ηλεκτρονικών λογαριασμών του συλλόγου μας έγραψε αυτά τα σχόλια.

Οι ελάχιστες φορές που σχολιάζουμε αναρτήσεις, συνήθως συμβαίνουν σε τοπικό ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης (στο makpress), και σχεδόν πάντα μόνον σε αναρτήσεις που μας αφορούν άμεσα.

Ο λογαριασμός με τον οποίο έγιναν αυτά τα δύο σχόλια δείχνει ανενεργός (δεν υπάρχει ενεργός σύνδεσμος σε αυτόν) οπότε αυτός που σχολίασε ως «Ιερός Λόχος 2012» πιθανότατα έσβησε το προφίλ του.

4/1/2020
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.