Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

"…Μαύρες  μέρες περνούσα την περίοδο που με είχαν βάλει σ΄ένα κελί 1 επί 1,στο κελί του κάρβουνου,το οποίο ήταν γεμάτο με μαύρη σκόνη.Το χειμώνα πάγωνες από το κρύο και το καλοκαίρι πνιγόσουν από την σκόνη.Γενικά στην απομόνωση,όταν ο φύλακας ήθελε να περάσει την ώρα,άνοιγε τον φεγγίτη (δέκα πόντους παραθυρόφυλλο) που ήταν στην πόρτα και σου έκανε παρέα με βρισιές,γκριμάτσες και ότι άλλο φανταζότανε το αρρωστημένο μυαλό του.
Αν τολμούσες και του ζήταγες το λόγο γι΄αυτή τη συμπεριφορά,τότε γινόταν  χαμός.
Ειδοποιούσε τον αξιωματικό υπηρεσίας και έρχοταν και άλλοι δήμιοι,σου περνούσαν χειροπέδες,σε έδερναν σε έβρεχαν με λάστιχο του νερού και άλλα πολλά.
Ο ανακριτής,που είχε αναλάβει εμάς ήταν από την Αυλώνα και είχα ακούσει ότι ήταν Τσάμης.
Λεγόταν Χαμντή Πούλια.Όσες φορές με έπαιρνε στην ανάκριση,εκτός των άλλων,μου έλεγε ότι θα μου πάρει την ψυχή θα με στείλει στα ορυχεία του Βορρά και θα βάλει ανθρώπους να με πεθάνουν στο ξύλο.Σκατοέλληνα,μοναρχοφασίστες του κερατά,ψοφάτε για την Ελλάδα,αλλά μόνον στα όνειρα σας θα την βλέπετε και δεν θα αργήσει η ώρα που θα φθάσουμε μέχρι την Πρέβεζα.
Τι να κάνω του Καθοδηγητή μας,που είναι τόσο καλός και δεν δίνει την διαταγή να σας καθαρίσουμε όλους για να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Αυτό το "ντουζ" μου το έκανε πάντα πριν την ανάκριση…"
(Απόσπασμα από το βιβλίο του Κώστα Κυριακού,Στην ζούγκλα του Ενβέρη,εκδόσεις Νέα Θέσις)
Κάποτε θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να μάθουν το τι σήμαινε να δηλώνεις Έλληνας στον κομμουνιστικό παράδεισο του Ενβέρ Χότζια της Αλβανίας.
Θα πρέπει όλοι να μάθουμε πως με Αίμα Ελληνικό οι Βορειοηπειρώτες μας έχουν κρατήσει την Σημαία του Ελληνισμού Ψηλά.
Να μαθευτεί παντού τι εστί κομμουνισμός και γιατί οι Έλληνες δεν είναι δυνατόν να πιστεύουν σε αυτόν!
Τέτοια κοινωνίας αγάπης ονειρεύονταν και οι εδώ "σύντροφοι",αλλά δεν τους βγήκε...
Τα πολυβολεία κατά μήκος των συνόρων μαζί με τα ηλεκτροφόρα σύρματα είχαν δημιουργήσει μια χώρα-φυλακή για τους πολίτες της Αλβανίας.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.