Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Προς:Όλες τις πατριωτικές κινήσεις,συλλόγους ,οργανώσεις
Θέμα: "Συμμετοχή Ιερού Λόχου 2012 Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων σε εκδηλώσεις"Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. του συλλόγου μας και θέλοντας αφενός να προστατεύσουμε τον σύλλογο μας από οποιασδήποτε κομματική ταμπέλα και αφετέρου να κρατήσουμε ίσες αποστάσεις από οποιοδήποτε φορέα που δηλώνει κόμμα (είτε βρίσκεται εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου είτε εκτός),

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ότι ο σύλλογος μας θα μετέχει σε εκδηλώσεις όπου δεν θα συμμετέχει κανένας πολιτικός φορέας και θα είναι αμιγώς αποτελούμενες από συλλόγους.

Τα μέλη μας έχουν το ελεύθερο να συμμετέχουν μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά του συλλόγου μας σε όποια εκδήλωση θέλουν. 
Με αυτή την απόφαση θέλουμε να αποδείξουμε ότι ο σύλλογος μας ούτε είχε ούτε έχει ούτε θα έχει καμία σχέση με οποιοσδήποτε κόμμα.
Είμαστε ακομμάτιστοι Στρατιώτες του Χριστού και της Πατρίδος.

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων Ζήτω ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός Ζήτω η μία και αδιαίρετος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.