Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΠΟΝΤΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

19 Μάιου 1916-1923Πόνεσα την αιωνία σταυρωμένη ράτσα μου που κιντύνευε και πάλι στο προμηθείκο βουνό του Καυκάσου. Δεν ήταν ο Προμηθέας ήταν η Ελλάδα καρφωμένη πάλι από  το κράτος και τη βια στο Καύκασο- αυτός είναι ο δικός της-και φωνάζει. Φωνάζει τους ανθρώπου,τα παΐδια της να τη σώσουν.
                                                                                                                            Ν.Καζαντζάκης

Με 70 περίπου χρονιά καθυστέρηση η ελληνική βουλή το Φεβρουαριανό του 1994 ψήφισέ ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μάιου ως ήμερα μνήμης για την γενοκτονία των Έλληνων αδερφών μας στο Πόντο με την απόβαση του Μουσταφά Κεμάλ και πλήθος Τούρκων Εθνικιστών στη Σαμψούντα ,με αποτέλεσμα οι Ελληνες του Πόντου να βιώσουν το πιο σκληρό πρόσωπο μίσους με πληθώρα βιασμών και ομαδικών δολοφονιών  του άμαχου πληθυσμού.
Το ειρωνικό είναι αδέρφια ότι το τουρκολόι αρνείται  μέχρι σήμερα τη σφαγή του 1922.
Σκύβουμε ευλαβικά  το γόνυ μπρος στα αδικοχαμένα αδέρφια μας και στο θεό.
 ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.