Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί οι διωγμοί στην Βόρειο Ήπειρο δεν σταμάτησαν ΠΟΤΕ!


Ένα κομμάτι του αλύτρωτου ελληνισμού είναι και η Ήπειρος η οποία αν και ελευθερώθηκε τρεις φορές δια πυρός και σιδήρου τελικά διχοτομήθηκε και το βόρειο κομμάτι της παραδόθηκε από τις Μεγάλες Δυνάμεις το 1914 στο νεοσύστατο αλβανικό κράτος.
Ιστορικά,γεωγραφικά,πολιτιστικά και εθνολογικά η Βόρειος Ήπειρος ήταν είναι και θα είναι Ελλάδα.

Η Αλβανία ποτέ όμως δεν αντιμετώπισε ισότιμα τον ελληνισμό της Β.Ηπείρου και ποτέ δεν θέλησε να σεβαστεί το Πρωτόκολλο της Κερκύρας το οποίο έχε υπογράψει.
Τουναντίον οι διωγμοί του ελληνισμού της Β.Ηπείρου από το Αλβανικό κράτος δεν σταμάτησαν ποτέ αυτά τα 102 χρόνια.Μπορεί να άλλαξε ο τρόπος και ή ένταση,αλλά επί της ουσίας δεν σταμάτησαν ΠΟΤΕ.
Υπήρχαν σκοτεινές περίοδοι επί κουμμουνισμού και Ενβέρ Χότζα όπου οι Έλληνες εκδιώχθηκαν,δολοφονήθηκαν,βασανίστηκαν μόνο και μόνο επειδή ήσαν Έλληνες και έπρεπε να εξαφανιστεί το ελληνικό στοιχείο.

Τα χρόνια πέρασαν το καθεστώς άλλαξε και η "δημοκρατία" έστω και σε εισαγωγικά ήρθε στην Αλβανία.
Οι διωγμοί όμως των Ελλήνων συνεχίστηκαν.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δίκη παρωδία των πέντε ηγετικών στελεχών της Ομόνοιας το 1994;
Την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα στην Χειμάρα πριν λίγα χρόνια επειδή μιλούσε Ελληνικά;
Τις συνεχόμενες καταστροφές και λεηλασίες των εκκλησιών όπως τώρα με τον Ι.Ν.του Αγ.Αθανασίου στις Δρυμάδες όπου ισοπεδώθηκε εν μία νυκτί για να εξυπηρετήσει τα βρώμικα σχέδια του Αλβανικού κράτους;
Είναι τυχαίο που οι Έλληνες με δίάφορα τεχνάσματα υφίστανται την τρομοκρατία όπως έγινε και την Δευτέρα που μας πέρασε όπου ο γέρος ιερέας των Αγ.Σαράντα πατήρ Χρήστος και πατέρας του Προέδρου της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά δέχτηκε επίθεση από "ληστές" και ξυλοκοπήθηκε εντός της οικίας του;

Και δεν είναι μόνο αυτά τα περιστατικά.
Το Αλβανικό κράτος σταθερά και σιωπηλά προωθεί τον αφελληνισμό της Βορείου Ηπείρου με διάφορους τρόπους.
Παράνομα δεν έχει αναγνωρίσει ως μειονοτική περιοχή όλη την Βόρειο Ήπειρο αλλά μόνο 99 χωριά -καμία μεγάλη πόλη- από τα 199 σε σύνολο χωριά και πόλης.
Παράνομα εποικίζει τις μειονοτικές περιοχές που έχουν ερημώσει από την μαζική μετανάστευση των Ελλήνων με Αλβανούς του βορρά.
Παράνομα επιδικάζει ως αλβανικές περιουσίες με ψεύτικα στοιχεία περιοχές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ηπείρου.
Η τρομοκρατία από το βαθύ αλβανικό κράτος είναι συνεχόμενη όπως το περιστατικό στην Δερβιτσάνη το 2014 όπου αλβανικές ορδές εισέβαλαν και απειλούσαν τους Έλληνες ότι θα τους κάψουν εάν δεν φύγουν.

Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια το ελληνικό κράτος ποτέ δεν θέλησε να αντιμετωπίσει τον ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου ως ελληνόπουλα που έχουν το δικαίωμα να ζήσουν και να ευημερήσουν στις πατρογονικές τους εστίες.

Ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου ίσως για πρώτη φορά στην μακραίωνη ιστορία του βρίσκεται αντιμέτωπος με την εκρίζωση του,μιας και η αθρόα μετανάστευση ή εάν θέλετε καλύτερα φυγή των Ελλήνων προς της Ελλάδα εξυπηρετεί τα σχέδια των Αλβανών.

Χρέος μας σαν ελληνικό κράτος είναι να διασφαλίσουμε τις συνθήκες όπου ο ελληνισμός θα μπορεί να έχει τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα,όπως ελευθερία να αυτοπροσδιορίζεται εθνικά και να μετέχει στην ελληνική παιδεία χωρίς να υφίσταται την τρομοκρατία του Αλβανικού κράτους.
Χρέος μας σαν Έλληνες που ζούμε στην ελεύθερη Ελλάδα είναι να μην κωφεύουμε στο δράμα του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού ούτε να θεωρούμε σαν ξένο κομμάτι την αλύτρωτη Βόρειο Ήπειρο.

Η Βόρειος Ήπειρος χρειάζεται την δικιά μας στήριξη,την δικιά μας βοήθεια και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μείζον εθνικό θέμα από όλους μας.
Η Βόρειος Ήπειρος ήταν,είναι ΚΑΙ θα είναι ΕΛΛΑΔΑ!
Για αυτό και η συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι επιτακτική και το ελάχιστο δυνατό που μπορούμε να πράξουμε!
Ενημερωθήτε για τις εκδηλώσεις στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχα εδώ:
https://www.facebook.com/events/500685486764025/
https://www.facebook.com/events/690470207763223/permalink/691727324304178/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.