Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Κυριακή 29/1/2017, 11 πμ, Καβάλα (στις Καμάρες). ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ και ΤΙΜΗΣ στους τρεις ήρωες πεσόντες των Ιμίων. ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Τελετή Μνήμης και Τιμής
για τους πεσόντες των Ιμίων στην Καβάλα

Η Λαϊκή Κίνηση Πολιτών ΦΟΙΝΙΞ, διοργανώνει την Κυριακή 29/1 στις 11 το πρωί, στις Καμάρες Καβάλας, εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις ήρωες πεσόντες της κρίσης των Ιμίων.Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τους διοργανωτές εδώ: www.facebook.com/La.Ki.P.Kavalas, phoenixkavala.blogspot.gr, τηλέφωνο 694 822 1779


Η ημερομηνία για την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, των πεσόντων αξιωματικών στην κρίση των Ιμίων έκλεισε, ο χώρος αποφασίστηκε, οι εθελοντές για να τιμήσουν τα θύματα της ελληνοτουρκικής φιλίας βρέθηκαν. Όλοι όσοι θέλουν να έρθουν είναι ευπρόσδεκτοι. Όπως πάντα ακομμάτιστα!

Όσοι ζωντανοί μαζί μας!
Καλούμε όλους τους φίλους και Συναγωνιστές να στηρίξουν την εκδήλωση!

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Θα υπάρχει αντισυγκέντρωση (η επίσημη ανακοίνωση τους λέει για πλατεία Καπνεργάτη 10 πμ).
Συστήνουμε στους συναγωνιστές που θα προσέλθουν μεμονωμένα, να αποφεύγουν να πλησιάσουν ύποπτες παρέες (πχ 3-4 ατόμων) και να ΜΗΝ δίνουν διευκρινήσεις για το που πηγαίνουν, μέχρι να φτάσουν στον χώρο της εκδήλωσης.
Παραμένετε συντονισμένοι στο facebook μας για οδηγίες αν χρειαστεί.


Εννοείται ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν καλοθρεμμένο μπούλη "επαναστάτη της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά", να μας απαγορεύσει να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ τους ΗΡΩΕΣ πεσόντες του έθνους μας.


Κυριακή 29/1/2017, ΚΑΒΑΛΑ 11 πμ
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών ΔυνάμεωνΔείτε βίντεο και φωτογραφίες από την συγκέντρωση, εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.