Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ: Ο αιώνιος αντάρτης.

Από τις στέπες του Σαγγάριου, ως τα βουνά της Πίνδου 
και από εκεί στις ακροθαλασσιές της Μεγαλονήσου, 
 υπηρετώντας την Ελλάδα… 


Ένα ακόμα επεισόδιο σκόπιμης παραχάραξης της ιστορίας, σπίλωσης του Ελληνισμού, και κυρίως αντιδημοκρατικότητας, διαδραματίζεται αυτές τις ημέρες από τους γνωστούς κύκλους στην Κύπρο, που είναι οι ίδιοι πάντα από δεξιά ως αριστερά.

Αφορμή η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λεμεσού να πράξει το αυτονόητο την ανέργεση μνημείου στον τάφο του αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γεώργιου Γρίβα-Διγενή, ύστερα από το αίτημα του ιδρύματος «στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή». Ενώ η πλειοψηφία του δήμου τάχθηκε πολλάκις υπέρ, ο απερχόμενος δήμαρχος Α. Χρήστου δημιουργούσε προσκόμματα μέχρι στο σημείο που απορρίφτηκε η προσφυγή του από το ανώτατο δικαστήριο. Ακολούθησαν τεχνητές καθυστερήσεις από τη πολεοδομία για να μην διαταραχθούν οι συνομιλίες με τους απόγονους και επίγονους της ΤΜΤ, Βολκάν και του Αττίλα στην Ελβετία και αλλαχού. Το πολιτικό κατεστημένο στην Κύπρο εξαπέλυσε σύσσωμο, αποκρουστικά, τα βέλη του κατά του επικεφαλής της ιστορικής και παγκοσμίως μνημονευμένης εθνικοαπελευθερωτικής οργάνωσης Ε.Ο.Κ.Α στρατηγού Γεώργιου Γρίβα-Διγενή.


Συγκεκριμένα το ΑΚΕΛ το κόμμα που δεν αγωνίστηκε, αλλά αποτέλεσε τροχοπέδη στον αγώνα των Ελλήνων της Κύπρου κατά της αποικιοκρατίας και δια την Ένωσιν με την Μητέρα Ελλάδα, (σήμερα ως άλλοι μετά Χριστόν προφήτες ισχυρίζονται ότι κάποια στιγμή υπό την γενική κατάρρευση της Βρετανικής αποικιοκρατίας, η Κύπρος θα κέρδιζε την ανεξαρτησία της χωρίς αγώνα, αυτόματα, οι κατά τα άλλα επαναστάτες ΠΑΝΤΑ όμως συστημικοί κύριοι του ΚΚΚ , και να θυμίσουμε ότι ο Μακάριος είπε: ότι τόσα χρόνια με χαρτοπόλεμο δεν κερδίσαμε τίποτα παραδεχόμενος την σημασία του ανταρτοπόλεμου της Ε.Ο.Κ.Α )
το κόμμα που συντάθηκε ΥΠΕΡ του σχεδίου Ανάν - κατάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας – σχέδιο που ο Κυπριακός Ελληνισμός καταψήφισε, 
το κόμμα που ευθύνεται για μια από τις σημαντικότερες ίσως την σημαντικότερη καταστροφή της μεγαλονήσου μετά τον Αττίλα, για την έκρηξη στο Μαρί, σκορπίζοντας τον θάνατο σε 13 ανθρώπους, κι η εκκρεμεί η ποινική δίωξη κατά του τότε γκαουλαῒτερ Χριστόφια, 
ΑΥΤΟΙ οι κύριοι αποκαλούν τον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα, ως "καταστροφή της Κύπρου" και ως "προδότη", χαρακτηρισμούς που θα προσέδιδαν μόνον οι Τούρκοι…


Ενός ανδρός που το βιογραφικό του, μιλάει μόνο του :
Σε ηλικία 22 ετών λαμβάνει μέρος στην Μικρασιατική εκστρατεία, ως ανθυπολοχαγός, όπου και παρασημοφορείται με το Χρυσό μεταλλείο ανδρείας και τον πολεμικό σταυρό.
Έπειτα στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ως επιτελάρχης της ΙΙ μεραρχίας, γράφει λαμπρές σελίδες δόξης στα βουνά της Πίνδου. 
Εν συνεχεία ιδρύει την οργάνωση «Χ» (επικεφαλής της ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρυσόστομος) , που σκοπίμως και εντέχνως αποσιωπάται ότι εκτός από αντικομουνιστική ήταν πρωτίστως αντιστασιακή οργάνωση Ελλήνων που αντιστέκονταν στο Γερμανό κατακτητή. Κάπου εκεί, στα 58 έτη του, θα ξεκινήσει επίσημα ο αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. για απελευθέρωση και ΕΝΩΣΗ μετά της Ελλάδος. Ένας αγώνας που για 4 έτη, με 400 άνδρες και συμπάς ο Κυπριακός Ελληνισμός πλην κάποιων Ηρόστρατων και Εφιαλτών, καταποντίζουν τους Βρετανούς στρατάρχες τους, τους συνεργάτες τους Τ/κ και λοιπούς. Έτσι εξαναγκάζεται η διεθνής κοινή γνώμη να ασχοληθεί επί τέλους με το ζήτημα της Κύπρου, και ένεκα των υποχωρήσεων του Μακάριου και της παρέκκλισης του από την ‘’ΕΝΩΣΙΝ’’ οδηγηθήκαμε στην ανακήρυξη ανεξαρτησίας με τις συμφωνίες Λονδίνου Ζυρίχης 1959-1960. Οι διαφωνίες του ‘’προδότη’’, -σύμφωνα με το ΑΚΕΛ- Γρίβα, ήταν παρά πολλές με τις συμφωνίες Λονδίνου-Ζυρίχης. Ο Γρίβας διέβλεπε το θνησιγενές και επισφαλές της νομικής υπόστασης της νεοπαγούς κυπριακής δημοκρατίας. Ήταν όμως εκεί και στην τουρκική ανταρσία το 1964. Η παρουσία του και μόνο, απέτρεπε τους Τούρκους να εισβάλλουν στην νήσο. Τελικά ανακαλείται στην Αθήνα το 1967. Επιστρέφει στην Κύπρο το 1971 όπου και ιδρύει την Ε.Ο.Κ.Α Β΄ ως μοχλό πίεσης στον Μακάριο, και την ανθενωτική του πολιτική. Τέλος, ο Γρίβας πεθαίνει τον Ιανουάριο του 1974.Ενώ το πραξικόπημα που στηρίχτηκε ο Αττίλας, αφενός συμβαίνει 6 μήνες μετά τον θάνατο του, αφετέρου, οι συμφωνίες Λονδίνου-Ζυρίχης που υπέγραψε ο Μακάριος με τον Καραμανλή, αποτέλεσαν την θεμέλια λίθο των τουρκικών αιτιάσεων και νομικής κατοχύρωσης για την εισβολή των τουρκικών ορδών…


Ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής ανακηρύχτηκε "άξιο τέκνο της πατρίδος" από την βουλή των Ελλήνων (1959) για την αφιέρωση της ζωής του, από τις στέπες του Σαγγάριου, ως τα βουνά της Πίνδου και από εκεί στις ακροθαλασσιές της Μεγαλονήσου, υπηρετώντας την Ελλάδα και μόνον, αποτελώντας ίσως μια από τις λαμπρότερες μορφές Έλληνος, όντας παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές του Έθνους τον εικοστό αιώνα … Αυτό δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικάντη.


Διαχρονικά ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής, δεν είναι μόνον ένα ελληνικό σύμβολο αντρειοσύνης αλλά υπήρξε παγκόσμιο πρότυπο αντίστασης, από τους Ιρλανδούς του IRA μέχρι τους Κουβανούς του Φιντέλ Κάστρο Τόσο σε Κύπρο όσο και στον υπόλοιπο Ελλαδικό χώρο, όλο και περισσότεροι νέες και νέοι, εμπνέονται από την δράση της Ε.Ο.Κ.Α και του αρχηγού της, αποτελώντας την προμετωπίδα ενάντια σε κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος της νήσου, που δεξιοί-αριστεροί-κεντρώοι προωθούν μέσω μιας Δ.Δ.Ο. Στρατευμένα φερέφωνα , και αξιολύπητες μαζώξεις 30 εμμίσθων ατόμων, δεν είναι σε θέση ούτε να διαστρεβλώσουν την Ιστορία, ούτε να σπιλώσουν την δράση της Ε.Ο.Κ.Α .Ευχόμαστε να αποκατασταθεί άμεσα η ιστορική αλήθεια.

Η ιστορία ΔΕΝ παραχαράσσεται.


Οι ήρωες ΔΕΝ λοιδορούνται.


ΓΡΙΒΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣΜε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στα αδέρφια μας της Κύπρου 
Ιερός Λόχος 2012, Θεσσαλονίκη 
25/10/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.