Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Παρακρατικοί ΔΙΕΛΥΣΑΝ τελείως το αυτοκίνητο ιερέως που συμμετείχε στην συγκέντρωση για τη βλάσφημη ταινία. Φωτογραφίες ΣΟΚ. Έκκληση βοήθειας.


Έτσι φωτογραφήθηκε  σήμερα (Κυριακή 22/10/2017), το αυτοκινήτου του π.Ιωάννη,  ενός εξ αυτών που πρωτοστάτησαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ΕΝΑΝΤΙΑ στο βλάσφημο θεατρικό έργο στο θέατρο "Αριστοτέλειον".


Χθες βράδυ, όταν επέστρεψε στο σημείο που το είχε παρκάρει (κάπου στο Βαρδάρη, συνεπώς πολύ  μακρυά από την συγκέντρωση που γινόταν κοντά στο Λευκό Πύργο),
διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο του είχε βανδαλιστεί (είχαν σπάσει ΟΛΑ τα τζάμια καθρέπτης κλπ) :

Οι αναρχικοί-παρακρατικοί

  • τρομοκρατούν,  εξαγγέλλουν και πραγματοποιούν ΑΝΤΙ-συγκεντρώσεις :

 Τετάρτη 18/10/2017, 1η ημέρα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας
(μία εβδομάδα ΜΕΤΑ την έναρξη προβολής του θεατρικού έργου),
υπήρχε πορεία αναρχικών στις 6 μμ, (με έναρξη από την Καμάρα).

 Παρασκευή 20/10/2017, 3η ημέρα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας,
νέα ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αναρχικών,
που έφτασε λίγα μέτρα από τους διαμαρτυρομένους έξω από το Αριστοτέλειον.

  • ΚΥΝΗΓΆΝΕ με ΠΑΛΟΥΚΙΑ ιερωμένους 
  • ΚΥΝΗΓΑΝΕ συμμετέχοντες στις ειρηνικές συγκεντρώσεις,
  • ΔΙΑΛΥΟΥΝ αυτοκίνητα αντιφρονούντων 
και η ΕΛ.ΑΣ., αντί να προστατεύει τους Έλληνες ορθοδόξους που συγκεντρώνονται και διαμαρτύρονται ειρηνικά, προστατεύει τα "αγαπημένα παιδιά" κράτους και παρακράτους, τους αναρχικούς.
.


Έκκληση για βοήθεια:

ΔΕΝ αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ απροστάτευτο. Ο Ιερός Λόχος ξεκινάει έρανο για να βοηθήσουμε να καλυφθούν οι φθορές στο αυτοκίνητο του πατρός. Οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας, έστω και  συμβολικά, δείχνει την οφειλόμενη στήριξη και την αλληλεγγύη μας. Τα ποσά μπορείτε να δώσετε απευθείας στα στελέχη του ΙΛ 2012, κοινοποιώντας σχετικό μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook ή στο email  μας ierosloxos12@gmail.com.

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.