Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Αιχμάλωτοι πολέμου εν καιρώ ειρήνης!


Ελληνίδες, Έλληνες 
Συνεχίζεται για 4ο μήνα η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους και η δειλή και ανεπαρκής κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν τόλμησε να πάρει σοβαρά μέτρα για να αναγκάσει τους βαρβάρους γείτονες μας να προχωρήσουν στην απελευθέρωση τους. 
Το λιγότερο που όφειλε να κάνει η σημερινή κυβέρνηση, αφού είδε ότι οι Τούρκοι δεν πρόκειται να ελευθερώσουν τους δύο Έλληνες είναι: 

Να δώσει εντολή να επιστρέψουν οι Έλληνες διπλωματικοί υπάλληλοι από την Τουρκία. 

Να κλείσει τα Ελληνικά προξενεία και Πρεσβείες. 

Να κλείσει το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής. 

Να παγώσει τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών. 

Να πιέσει έντονα την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ για άμεση παρέμβαση. 

Είναι ντροπή και αίσχος, να δείχνει η κυβέρνηση των Τσίπρα-Καμμένου τέτοια ηττοπάθεια και να προσβάλλεται ο ελληνικός λαός, οι ένοπλες δυνάμεις, να κηλιδώνεται ο πολιτισμός και η ιστορία μας χιλιάδων ετών. 

Αναμένουμε  να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.