Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωση για την δράση συλλογή βοήθειας προς τους πυρόπληκτους της Αττικής και την επίθεση στα μέλη μας.Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Αττικής. Σε λιγότερο από 4 ώρες μαζεύτηκαν σημαντικότατος αριθμός αγαθών!
Η δράση  ολοκληρώθηκε σήμερα 26/7 με την αποστολή  της βοήθειας  με ιδιωτικές εταιρίες  ταχυδρομείου παρότι ο προγραμματισμός μας ήταν να ολοκληρωθεί εχθές (25/7)
ώστε τα αγαθά που συλλέξαμε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται προς τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
 Η καθυστέρηση είναι απόρροια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκαν δύο μέλη μας από έξι θρασύδειλους του αναρχικού χώρου,που έφεραν κράνη και ρόπαλα και μετέβαιναν σε 3 μηχανές.

Επειδή υπάρχει πολύ παραφιλολογία από τα διάφορα ιστολόγια,είναι καλό να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση.

Τα δύο μέλη μας δέχτηκαν αναίτια και απρόκλητα επίθεση στις 25/7, στην συμβολή Α.Παπανδρέου και Μ.Αλεξάνδρου στα Μετέωρα Θεσ/κης στις 20:20 περίπου,κατά την μεταφορά της ανθρωπιστική βοήθειας  από την πλατεία Μετεώρων προς ιδιωτική εταιρία ταχυδρομείου,από 6 άτομα που ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και όπως γράψαμε επέβαιναν σε 3 μηχανές.
Παρότι τα μέλη μας δεν έφεραν τίποτα προς προστασία τους,χάρις την αυτοθυσία και το θάρρος που επέδειξαν αποφύγαμε τα χειρότερα.
Οι άνανδροι ψευτοαναρχικοί  προσπάθησαν να τραυματίσουν βαριά ή και να σκοτώσουν τα μέλη μας !Βλέποντας  όμως ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν πανικοβλήθηκαν  και τράπηκαν σε άτακτη φυγή  παρατώντας το ένα μέλος της ομάδος τους εκεί !!!
Ο δε θρασύδειλος και επίδοξος φονιάς,πανικόβλητος βλέποντας ότι η ομάδα του αποχωρεί με τα μηχανάκια και τον εγκαταλείπουν άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση για να διαφύγει .
Τα μέλη του συλλόγου μας που συνέχιζαν στην πλατεία Μετεώρων την  συλλογής της βοήθειας και ειδοποιήθηκαν για το συμβάν,προσέτρεξαν άμεσα στον χώρο της επίθεσης.
Πληροφορούμενοι δε τις λεπτομέρειες της επίθεσεις τα μέλη μας εξαπέλυσαν άμεσα ανθρωποκυνηγητό,ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.
Σε λιγότερο από λίγα λεπτά ένα μόνο μέλος μας εντόπισε τον πεζό διαφεύγοντα δράστη να προσπαθεί αρχικά να διαφύγει τρέχοντας και τελικά να παρακαλάει τους περίοικους να τον βοηθήσουν φωνάζοντας ότι τον κυναγάει ο Ιερός Λόχος να τον δείρει!!!
Η καταδίωξη δεν κράτησε παρά λίγα λεπτά αφού ο θρασύδειλος αναρχοάπλυτος τρούπωσε σαν ποντικός σε ένα βενζινάδικο της περιοχής για να γλυτώσει.
Περιττό να πούμε ότι ο μόλις πριν λίγα λεπτά "νταής και μάγκας που τσακίζει φασίστες στις γειτονιές" πόσο έτρεμε όταν το μέλος μας τον στρίμωξε μέσα στο βενζινάδικο.
Όποιος έχει φαντασία ας την βάλει να δουλέψει...
Τελικώς εμφανίστηκε η αστυνομία όπου και συνέλαβε τον επίδοξο φονιά και νυν φοβισμένο ποντικό και τον οδήγησε στην ασφάλεια.
Ο δράστης ήταν Έλληνας και στην ηλικία γύρω στα 30.
Συνοψίζοντας τα γεγονότα και ως τελικό συμπέρασμα καταλήγουμε ότι ψευτοαναρχικοί είναι ένα μάτσο θρασύδειλα σκουπίδια της κοινωνίας,που μισούν οτιδήποτε  είναι ελληνικό και που επιτίθενται  με σκοπό να δολοφονήσουν ανθρώπους μόνο όταν είναι τριπλάσιοι σε αριθμό και οπλισμένοι έναντι σε άοπλους.
Όμως αυτή την φορά δεν τους βγήκε όπως το θέλανε.
Ο σύλλογος μας καλεί του φίλους και τα μέλη του να συνεχίσουν απρόσκοπτα το εθνικό τους έργο και να μην ασχολούνται καθόλου με τα σκουπίδια της κοινωνίας που θέλουν να αυτοαποκαλούνται "αναρχικοί" . 
Ο αγώνας για μια Ελλάδα
Ελεύθερη,Ελληνική και Ορθόδοξη
συνεχίζεται με αμείωτο πάθος!
Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 29/7 και ώρα 20:30 στον Λευκό Πύργο θα συγκεντρωθούμε για να διαδηλώσουμε κατά της ανθελληνικής και άχρηστης κυβέρνησης των συριζοανελ.
Καλό Αγώνα σε όλους
ΙΣΧΡ ΝΙΚΑ
Προσθήκη λεζάντας


Διαχωρισμός των αγαθών σε τρόφιμα,φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης!

Διαχωρισμός των ειδών!
Η φόρτωση των ειδών σε φορτηγό τύπου βαν!

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012
Ο
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 
 
Προηγήθηκε το ΚΑΛΕΣΜΑ για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, εδώ:
 
Το κάλεσμα για την ΠΟΡΕΙΑ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, εδώ:
 
Η μαχητική ΠΟΡΕΙΑ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενάντια στην ανίκανη κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ, εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.