Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑΣ

Κοιτάξτε καλά αυτή την εικόνα και το πρόσωπο του Συνέλληνα που είναι στο πεζοδρόμιο και σφαδάζει από τον πόνο.Κοιτάξτε τον και φανταστείτε ότι ο οποιοσδήποτε από εμάς που ήμασταν στο συλλαλητήριο του Σαββάτου κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας,θα μπορούσε να ήταν στην θέση αυτή.
Θα αναφέρουμε όλο το συμβάν χωρίς να αναφέρουμε ονόματα λόγω επιθυμίας του συναγωνιστή.
Ήταν λίγο μετά της 2230 το βράδυ του Σαββάτου και εν λόγω συναγωνιστής προχωρούσε επί της Τσιμισκή και αποχωρούσε από το συλλαλητήριο της Μακεδονίας.
Ως εδώ ήρεμα και ωραία.Ξαφνικά και απροσδόκητα είδε μπροστά του μία ομάδα νεαρών να κυνηγιούνται με μια άλλη ομάδα.Φυσικά ως άσχετος με το συμβάν δεν έδωσε σημασία.
Σε ελάχιστα λεπτά τον περικύκλωσε μια ομάδα ΔΙΑΣ και τον διέταξε να σταματήσει για έλεγχο.
Ο συναγωνιστής δεν προέβαλλε κάποια αντίσταση στον αστυνομικό έλεγχο .
Σταμάτησε και ένας από τους ΔΙΑΣ τον πλησίασε.Εδώ όμως άρχισαν και τα προβλήματα.
Ένας δεύτερος έτρεξε κατά πάνω του και φωνάζοντας "τι το κοιτάτε το μουν...νο"
άρχισε να τον χτυπάει και ακολούθησε και η υπόλοιπη ομάδα των ΔΙΑΣ να τον χτυπάνε κλωτσιές στο κεφάλι!Έλα όμως που μία κλωτσιά τον χτύπησε στον πίσω μέρος στο κεφάλι και ο άνθρωπος ξεράθηκε στο πεζοδρόμιο!!!!
Φυσικά εκείνη την ώρα οι αστυνομικοί τα χρειάστηκαν γιατί εάν τους έμενε στον τόπο ποιος θα τους καθάριζε μετά!Άμεσα κάλεσαν περιπολικό και ο συναγωνιστής μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.Χρειάστηκε να νοσηλευτεί μέχρι και σήμερα το πρωί και να κάνει δύο αξονικές τομογραφίες ο ατυχής Συνέλληνας.
Το ωραίο ξέρετε πιο είναι;
Ότι ο αστυνομικός που ξεκίνησε να τον χτυπάει του ζητούσε μεν συγγνώμη αλλά του είπε ότι εάν κάνει μήνυση αυτός και οι συνάδερφοι του θα καταθέσουν ότι γλίστρησε μόνος του και χτύπησε στο πεζοδρόμιο!!!!
Λοιπόν φίλτατοι αστυνομικοί.
Εμείς σαν σύλλογος είμαστε υπέρ της αστυνομίας και στρατού όταν όμως και αυτά εξυπηρετούν το Έθνος και όχι όταν στελεχώνονται από ανίκανους.Πόσο μάλιστα όταν ένστολοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους και χάνουν την ψυχραιμία τους με τις παραμικρές αντιξοότητες.
Εάν δεν μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας και "σπάζεστε" όπως λέγαμε στις Καταδρομές,παραιτηθείτε γιατί είσαστε επικίνδυνοι!!!!
Οι στιγμές είναι δύσκολες για το Έθνος και η κοινωνία είναι σε αναβρασμό.
Απαιτείται από όλους,σύνεση και ηρεμία για να μην ξεφύγει η κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.