Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΘ 2018-Αναφορά από την πρώτη γραμμή!Είναι Κυριακή πρωί της 9 Σεπτεμβρίου και πραγματικά δεν είμαστε σίγουροι εάν μπορούμε να γράψουμε στο ιστολόγιο μας από τον ισχυρό πονοκέφαλο και την μαστούρα που μας έχει δημιουργηθεί από τους τόνους χημικών που μας ψέκασε η πραιτωριανή φρουρά του Αλέξη,εχθές στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.
Είναι όμως ανάγκη η αλήθεια να προβάλλεται για να συνειδητοποιούν ΌΛΟΙ όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα,ότι ο Ελληνισμός βρίσκεται σε πόλεμο με το ίδιο του το κράτος.
Είμαστε ο μοναδικός Λαός που παλεύουμε να επιβιώσουμε από το ανθελληνικό καθεστώς που μας έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες που ελέγχουν τον πλανήτη,διά μέσω των οσφυοκαμπτών και αλλοτριομορφοδίαιτων πολιτικών "σωτήρων" μας.
Είναι ανάγκη να καταλάβουν όλοι ότι αν αυτό το νεοταξικό κράτος κάμψει το υγιές Πατριωτικό και Εθνικιστικό αίσθημα των Ελλήνων τότε θα έρθει και ολική υποδούλωση του Ανθρώπου.
Η βία,η πάσης φύσεως τρομοκρατία και τα χημικά του κράτους κατά των Ελλήνων πάντα περισσεύουν.Και περισσεύουν πάντα γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν φοβάται τους ελεγχόμενους αριστεροαναρχικούς αντιεξουσιαστές αλλά τον έμφυτο Πατριωτισμό και Εθνικισμό των Ελλήνων
Ο Εθνικισμός είναι το μοναδικό αντίδοτο στο νεοταξικό δηλητήριο,που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις!
Ο Σύλλογος μας από τις αρχές Αυγούστου συγχρονίστηκε με τους υπόλοιπους Πατριωτικούς Συλλόγους και συμμετείχε ενεργά για την πραγματοποίηση αυτού του ιστορικού συλλαλητηρίου.
Αφίσες,τρικάκια και διαρκής προσπάθεια για το καλύτερό δυνατόν αποτέλεσμα ήταν ο στόχος του συλλόγου μας.


Συνολικά πάνω από 1000 αφίσες κόλλησαν φίλοι και μέλη του συλλόγου μας και παραπάνω από 2000 τρικάκια με διάφορα μηνύματα ρίχτηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

 

Την ημέρα του συλλαλητηρίου το μπλοκ του συλλόγου μας έφτασε στον Λευκό Πύργο με πορεία και με συνθήματα για την Μακεδονία μας αλλά και κατά των αριστερών διεθνιστών που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους.
Τις επόμενες ώρες ο σύλλογος μας ακολούθησε την ροή του συλλαλητηρίου υψώνοντας περήφανα το ανάστημα του στην κρατική νεοταξική βία και διατρανώνοντας ότι η Ιστορία της Μακεδονίας δεν θα γίνει βορά στον βωμό της νέας τάξης πραγμάτων!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που αποδεικνύει το μένος της κρατικής βίας κατά των άοπλων Ελλήνων.

Και έτσι ξαφνικά,οι πάνοπλοι φέροντες το Εθνόσημο,άρχισαν να σκορπούν τα χημικά στους φέροντες την Ελληνική Σημαία.
Ιερώνυμε προδότη της Ορθοδοξίας βλέπεις πως είναι το τιμημένο ράσο;
Πάντα μπροστάρης στους Εθνικούς Αγώνες!
Ακόμα και την Υπεραγία Θεοτόκο μας έβαλαν σημάδι οι αλήτες!!!!
Αυτό για να αναρωτηθούμε όλοι μας,τελικά ποιοι είναι απέναντι μας;

 
Ούτε τα Ελληνόπουλα οι προδότες δεν λυπήθηκαν.
Ούτε τους γέρους ούτε κανέναν!!!
Για αυτό όλο το συλλαλητήριο φώναζε εν χορώ
"Προδότες-Προδότες"
ένα σύνθημα που γεννήθηκε επί της Κατοχής.
Θα σας/μας κρίνει σίγουρα όλους σας/μας
η Ιστορία.
Άλλους ως προδότες και άλλους ως Εθνικά Αντιστεκόμενους. 

Χιλιάδες χημικά...Ποια η επιβάρυνση της υγείας μας από αυτά;

Η νύχτα πέφτει αλλά ο Ελληνικός Λαός συνεχίζει την άνιση μάχη με το καθεστώς.

Φωτιές από την παραλιακή οδό για να σπάσουν τα χημικά που κατακαίουν τους πνεύμονες και τα μάτια μας!


Σίγουρα τις επόμενες μέρες θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά από τα παπαγαλάκια του συστήματος.Εμείς ένα θα πούμε.
Είμαστε περήφανοι που αντιστεκόμαστε κατά την προδοσία της Πατρίδος μας.
Ζήτω το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία μας
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η
ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.