Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

#βοηθάμε τον Σπύρο να Νικήσει


#βοηθάμε τον Σπύρο να Νικήσει!


Πριν λίγες ημέρες ενημερωθήκαμε από συναγωνιστή μας,ότι ένα  μικρό ελληνόπουλο χρειάζεται την οικονομική μας στήριξη.Άμεσα ο Τομέας Φιλανθρωπικών Δράσεων του συλλόγου μας,ανταποκρίθηκε οργανώνοντας ένα κάλεσμα συμπαράστασης.
Η αντίδραση του κόσμου ήταν άμεση.Η ιστοσελίδα μας δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα που ζητούσαν πληροφορίες για τον μικρό Σπύρο!
Εμείς ευχαριστούμε και τους 50 περίπου συναγωνιστές που παραβρέθηκαν στην εθνικιστική βραδιά που οργανώσαμε για να μαζέψουμε χρήματα για τον Σπύρο αλλά και τους εκατοντάδες φίλους που ενδιαφέρθηκαν για τον μικρό μας Ήρωα.
Τα χρήματα παρέλαβε ο πατέρας του παιδιού μαζί με την υπόσχεση μας ότι θα επαναλάβουμε την φιλανθρωπική μας δράση ξανά στο άμεσο μέλλον!
Οι προσευχές μας και η έμπρακτη στήριξη μας αποτελούν ελάχιστο χρέος μας.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση των γονέων του μικρού Σπύρου:

#βοηθάμε_τον_Σπύρο_να_Νικήσει!

https://www.facebook.com/Savespyros-288947308601105/
ΑΜΕΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ο μικρός Σπύρος Δράγκας δίνει το δικό του αγώνα στη ζωή και μπορούμε όλοι μαζί αν θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βγει νικητής.
Ο γιος μας 14 μηνών πάσχει από ρετινοβλάστημα ( κακοήθης όγκος των οφθαλμών) και στα δυο μάτια.
Σε ηλικία 8 μηνών διαγνώστηκε η πάθηση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Επειδή η πάθηση του είναι σπάνια και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα το νοσοκομείο διευθέτησε το ραντεβού του μικρού στις 14/2/18 στη Σιένα της Ιταλίας (Santa Maria alle Scotte). Εκεί αποφασίστηκε η θεραπεία του, η όποια αποτελείται από 6 κύκλους συστηματικών θεραπειών μαζί με ειδικές θεραπείες οι οποίες γίνονται απευθείας στα μάτια. Αυτό πρέπει να γίνεται περίπου κάθε 1 με 2 φορές το μηνά ανάλογα με τις αποφάσεις των ιατρών για τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα.
Επειδή τα έξοδα της μεταφοράς, διαμονής και επιβίωσης της οικογενείας είναι πολλά ζητούμε την πιο μικρή δική σας βοήθεια που συνολικά μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη ώστε να συνεχιστούν και να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια και οι θεραπείες του μικρού.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν κοινοποιώντας την ανάρτηση αυτή. Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν με τους γονείς στα παρακάτω τηλεφωνά:
Δράγκας Νίκος 6909016602
Μηλαθιανάκη Ραφαέλα 6986590279
Κατάθεση γίνεται στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης με αιτιολογία «οικονομική ενίσχυση λόγου έκτακτης ανάγκης υγείας» ή «δωρεά»
ALPHABANK GR1501407310731002310003209. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΡΑΓΚΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. GR7001101400000014061743291. ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ


ο μικρός Σπύρος στο νοσοκομείο.

Ο κουμπαράς μας που γέμισε από αγάπη και χαρτονομίσματα!

Η αφίσα που τυπώσαμε!

Ευχαριστούμε όλους τους συναγωνιστές για την έμπρακτη αγάπη τους!


Μια τέλεια βραδιά με αγάπη για τον μικρό Σπύρο αλλά και
συσπείρωση των αγνών αγωνιστών του Εθνικιστικού χώρου.Οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου μας είναι
όλες αφιερωμένες στην μνήμη του ιδρυτικού μας μέλους
Λοχία Καταδρομών Φλωρίδη Ιάκωβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.