Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

Ανακοίνωση «Ιερού Λόχου 2012».  26 Οκτωβρίου 2019

Ένα χρόνο μετά την άνανδρη εν ψυχρώ δολοφονία του συναγωνιστή Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις επίλεκτες δυνάμεις της Αλβανικής αστυνομίας, μέλη του Ιερού Λόχου τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο του ηρωικού παλικαριού από τους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου.Επιλέξαμε ένα ταπεινό παρεκκλήσι για να προσευχηθούμε κατά τη διάρκεια αγρυπνίας, υπό το φως των λιγοστών κεριών για την ανάπαυση της ψυχής του Κωνσταντίνου.


Ταυτόχρονα δίνουμε 
ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ότι η θυσία του ΔΕΝ θα πάει χαμένη. 

Το ΑΙΜΑ του, που πότισε την αλύτρωτη ελληνική γη της Βορείου Ηπείρου,
όπως και το αίμα του Αριστοτέλη Γκούμα από τη Χιμάρα
και των 8500 Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν πολεμώντας στο έπος του 1940 και οι περισσότεροι παραμένουν μέχρι και σήμερα άταφοι στην ίδια μαρτυρική γη,
θα γίνει ποτάμι που αργά ή γρήγορα θα πνίξει την αδικία
και θα βλαστήσει το δέντρο της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.
ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ για πάντα ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
Η σπαρακτική φωνή της μάνας του Κωνσταντίνου, επιταγή:


ΟΡΚΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ
ΕΝΩΣΙΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Ιερός Λόχος 2012
Ελληνορθόδοξη Στρατιά

ΥΓ. 
1. Ολοκληρώθηκε αυτή την εβδομάδα η συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου (αρχικό κάλεσμα εδώ).

2. Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, μαζί με αρκετούς ακόμη ελληνορθόδοξους -πατριωτικούς-εθνικιστικούς συλλόγους, στη Θεσσαλονίκη, στην συγκέντρωση ενάντια στην λαθρομετανάστευση-λαθροεισβολή στην πατρίδα μας (διαρκής ενημέρωση εδώ).

3. Η πρόσφατη συγκέντρωση-πορεία μας στην Έδεσσα (εδώ), μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ανάγκασε τους πράκτορες των Σκοπίων να μεταθέσουν την εκμάθηση της «μακεδονικής γλώσσας» εντός ιδιωτικού παράνομου ναού στην Αριδαία.
Συντονιζόμαστε και  συνεχίζουμε το χρέος προς την Ελληνική ιστορία και την πατρίδα.Διαβάστε και :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.