Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΑ ενημερωτική δράση του Ιερού Λόχου 2012, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ, στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.

Την ώρα που λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς βάζουν φωτιές μέσα στα hot spot
και πετροβολούν τους πυροσβέστες που έρχονται να σβήσουν τις φωτιές :Την ώρα που λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς, εισβάλουν ακόμη και στο πιο κεντρικό Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης (δείτε εδώ),Την ώρα που ο ΟΗΕ εφοδιάζει τους λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς με τραπεζική κάρτα που φορτίζει με χρήματα κάθε μήνα (δείτε εδώ)

και διαφημίζει τις "παροχές" που έχουν οι (λαθρο)μετανάστες στην Ελλάδα (δείτε εδώ):

Την ώρα που η "πατριωτική" κυβέρνηση της ΝΔ αντί να στείλει πίσω στην Τουρκία τις ορδές των λαθρομεταναστών-λαθροεισβολέων (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων από ΜΗ εμπόλεμες περιοχές, με ομολογία του ίδιου του πρωθυπουργού στη Βουλή), ανακοινώνει την ταχύτατη μετεγκατάσταση τους στην Βόρειο Ελλάδα! (δείτε εδώ)
Την ώρα που πληθαίνουν τα άρθρα που εφιστούν τον κίνδυνο (δείτε εδώ)Οι νέοι-ες του Ιερού Λόχου 2012, 
ΔΕΝ μπορούν να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα απαθείς.Μία ακόμη φορά βγήκαν "στο δρόμο" σε μια προσπάθεια ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ του υπνωτισμένου Έλληνα.

Όλα τα βοθροκάναλα εσκεμμένα κοιμίζουν με ριάλιτυ που περνάνε το μήνυμα ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχει κανείς είναι να ξεβρακώνεται δημόσια, να μαγειρεύει ή να τραγουδάει (σε όλα αυτά όποιος τυχαίνει να είναι μαύρος, μωαμεθανός, να παριστάνει την "αδερφή" ή να προβάλει ότι είναι χοντρός, εξασφαλίζει ανέλιξη...!  Ένας απίστευτος αθέμιτος "ρατσισμός" σε βάρος των φυσιολογικών, των ορθοδόξων, των Ελλήνων).
Πουθενά ως πρότυπο η οικογένεια, η εργατικότητα, η εντιμότητα, η ομολογία της ορθόδοξης αλήθειας με κάθε κόστος, η αγάπη και η θυσία για την πατρίδα, η ένδοξη Ελληνική μας ιστορία, οι ήρωες, οι χιλιάδες μάρτυρες της ορθόδοξης πίστης μας.Εμείς,
ΔΕΝ αποδεχόμαστε τα σχέδια της ΝΤΠ
Εμείς,
ΔΕΝ συμβιβαζόμαστε, ότι κι αν μας κοστίσει.
Η Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. 
ΚΑΜΙΑ υποχώρηση, ΚΑΜΙΑ συμφωνία.


ΕΞΩ οι λαθρομετανάστες-λαθροεισβολείς από την Ελλάδα.
Υπενθυμίζουμε:
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019
Πορεία για την Μακεδονία στην Έδεσσα!
http://ierosloxos2012.blogspot.com/2019/09/blog-post_28.html
Ιερός Λόχος 2012

2 σχόλια:

  1. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/10/blog-post_6.html

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/10/2012.html

    Σάς ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο αδέρφια μου!Δεν έχω λόγια!Και εγώ στην μικρή κοινωνία που ζω,προσπαθώ να αφυπνίσω όσο πιο πολλούς μπορώ!Με τρελαίνει αυτός ο πνευματικός λήθαργος του Ελληνικού λαού!Πρέπει να σταθούμε αντάξιοι απόγονοι των προγόνων μας!Νυν υπέρ πάντων ο αγών υπέρ της Ορθοδόξου Πίστεώς μας και της Ηρωικής Πατρίδος μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.