Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες.Ακόμα μία επιτυχία της αποστολής του συλλόγου μας στην Βόρειο Ήπειρο.
Ενώ οι αλβανικές αρχές απαγόρευσαν σε εκατοντάδες Έλληνες να περάσουν από τους συνοριακούς σταθμούς για το μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κ.Κατσίφα, μέλη μας για ακόμα μία φορά κατόρθωσαν να παραστούν στο μνημόσυνο, παρά τους συνεχείς ελέγχους και την απίστευτη αστυνομοκρατία.
Θα είμαστε πάντα δίπλα στους Αδερφούς της Β.Ηπείρου μας, όποτε εμείς το κρίνουμε και το θέλουμε.

ΥΣ. Μια φορά Καταδρομέας, πάντα Καταδρομέας

ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Θυμίζουμε την αρχική σημερινή μας ανάρτηση :

ΚΑΤΣΙΦΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

3 σχόλια:

 1. Υπέροχος Έλληνας!Μοναδικός Ήρωας!Κωνσταντίνε ζεις,εσύ μας οδηγείς στον αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος!Εύγε αδέρφια μου για ο,τι κάνετε!Ο Θεός να σας δίνει δύναμη!Είμαστε στο πλευρό σας!Η Παναγιά μας σκέπη όλων μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο θάνατός σου απο τους τουρκαλβανους μου έκαψε την καρδούλα μου παλληκάρι μου. Αιωνία σου η μνήμη. Καλό σου παράδεισο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Του αντρειωμένου ο θάνατος
  θάνατος δεν λογάται..."
  Θά ζει αιώνια στις καρδιές των Ελλήνων πατριωτών...
  Δεν ξεχνώ!
  Τίποτα δεν ξεχνιέται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.