Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Γίνε χρήσιμος στην Πατρίδα σου - δραστηριοποιήσου στην περιοχή σου!


Στην εποχή της τεχνολογίας είναι εύκολο οι πληροφορίες και τα μηνύματα να μεταδίδονται σε πολύ εύκολα και γρήγορα. 
Όμως η επικοινωνία δεν πρέπει να μένει μόνο στο διαδίκτυο αλλά ο καθένας μας να θεωρεί χρέος του ως Ελληνορθόδοξος Εθνικιστής να αγωνίζεται για τα Ιδανικά του Έθνους στο φυσικό μας περιβάλλον που είναι οι γειτονιές της Πατρίδος μας.

Θέλοντας να ανταποκριθούμε στα μηνύματα που λαμβάνουμε από πολλούς φίλους μας, δημιουργήσαμε αυτή την ανάρτηση όπου θα ανεβάζουμε φυλλάδια και φωτογραφίες που τυπώνουμε κατά καιρούς για τις δράσεις μας, ώστε να είναι διαθέσιμα σε κάθε συναγωνιστή.

Μπορείτε είτε να τυπώσετε όποιο σας αρέσει για να κοσμεί το δωμάτιο σας ως πόστερ, είτε να τυπώσετε τρικάκια για να διαδώσετε το μήνυμα που σας εκφράζει.

Η ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς με καινούργιες φωτογραφίες.
Καλό Αγώνα σε όλους και περιμένουμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (εδώ) τις φωτογραφίες από τις δράσεις σας!


|


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.