Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Αριστερά της υποκρισίας και της εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου!


 Ο 5 ετών Cannon Hinnant έκανε ποδήλατο στην γειτονιά του την προηγούμενη Κυριακή 16/8/2020 όταν δολοφονήθηκε από τον Darius Sessoms χωρίς κανέναν λόγο! (δείτε το βίντεο εδώ )

Ο έγχρωμος φονιάς του μικρού αγοριού. 

Εντύπωση προκαλεί η εν Ελλάδι σιωπή των επαγγελματιών "ανθρωπιστών".
Ενώ πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο διαδήλωναν και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους για την δολοφονία του έγχρωμου G.Floyd, δεν συμβαίνει και το ίδιο με την αποτρόπαια δολοφονία του μικρού λευκού αγοριού.


Μήπως γιατί τους χαλάει το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας; 
Ο επιλεκτικός ανθρωπισμός των αριστερών είναι το χειρότερο είδος μισαλλοδοξίας. Η αριστερά παγκόσμια έχει διαστρεβλώσει και καπηλευτεί  κάθε ανθρώπινη αξία για να μπορέσει να ξεγελάσει τα ανεγκέφαλα ανθρωποειδή που τους πιστεύουν.

Ειδικά στην Ελλάδα, όπου ήμασταν και το μοναδικό κράτος που μετά την λήξη του Β΄παγκοσμίου πολέμου η αριστερά αιματοκύλισε με τον Συμμοριτοπόλεμο την Πατρίδα μας, η υποκρισία περισσεύει!
Πιο συγκεκριμένα, μιλάνε για ελευθερία των λαών αλλά ξεχνάνε τον ιμπεριαλισμό της ΕΣΣΔ και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. 
Μιλάνε για απελευθερωτικούς αγώνες αλλά μισούν την ΕΟΚΑ και τον Γρίβα.
Κάνουν πορείες για όλους τους λαούς του κόσμου αλλά ποτέ για τα δικαιώματα των αδερφών βορειοηπειρωτών μας!
Μισούν τους δικτάτορες αλλά τιμούν τον Ενβέρ Χότζα, τον Στάλιν, τον Μάο.
Αγαπάνε τους Τούρκους και ποτέ δεν μιλάνε για τα εγκλήματα τους κατά του ελληνισμού!
Αιδώς Αργείοι!

Την εποχή της επικοινωνίας και της πληροφόρησης είναι αδιανόητο ειδικά νέοι Έλληνες να πιστεύουν την υποκρισία της αριστεράς. 
Ούτε ανθρωπιστές είναι ούτε τους ενδιαφέρει ο ανθρώπινος πόνος.
Τους ενδιαφέρει μόνο να συρθούν ή μάλλον να εκμεταλλευθούν ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο για εκπληρώσουν τα ουτοπικά και σατανικά σχέδια τους!
Όμως αυτή την φορά έχουν γνώση οι φύλακες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.