Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Facebook 2020 : Η συντριβή της ελευθερίας της άποψης από τους «συνεργάτες» του George Soros και οι εγχώριοι πρωταγωνιστές της «πλύσης εγκεφάλου» (αστυνόμευσης της σκέψης)

Την αντίληψη που έχει το facebook ως προς την «ελεύθερη διακίνηση ιδεών», 
την βιώσαμε ως «Ιερός Λόχος 2012» αρκετές φορές (και σχεδόν πάντα 1 ημέρα πριν την πραγματοποίηση ανοικτών συγκεντρώσεών μας, στις οποίες για λόγους ασφαλείας δεν είχαμε ανακοινώσει το μέρος διεξαγωγής τους και θα γινόταν αυτό τελευταία στιγμή, μέσα από την σελίδα μας στο facebook). 
Τελείως συμπτωματικά, μία ημέρα πριν κάθε μας συγκέντρωση, το facebook καταργούσε το λογαριασμό του «Ιερού Λόχου 2012»! 
Κάποια στιγμή πάψαμε να ασχολούμαστε με τους υπαλλήλους της ΝΤΠ και δεν ανοίξαμε ξανά προφίλ στρεφόμενοι σε άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.Πριν λίγες μέρες ένα γκρουπ ευαισθητοποιημένων γονέων που διαφωνούσαν 
με την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας σε μαθητές όλων των ηλικιών στα σχολεία, 
όχι απλά έκλεισε, αλλά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα 20-30 άτομα που τόλμησαν να δημοσιοποιήσουν την διαφωνία τους με τα κυβερνητικά μέτρα (που ποτέ δεν περνάνε από τη Βουλή, αλλά μέσα σε μόλις λίγες ώρες επιβάλλονται με «Υπουργικές αποφάσεις» πρωτοφανών απαγορεύσεων και περιορισμού της ελευθερίας, που θα τις ζήλευαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα).


Τι κι αν δημόσια Έλληνες γιατροί επισημαίνουν τον κίνδυνο από τη χρήση της μάσκας για πολλές ώρες από παιδιά. 
Διαβάζουμε εδώ  :

Γράφει ο Αναστάσιος Χατζής, MD, PHd, Παιδίατρος – Εντατικολόγος, Διευθυντής Παιδιατρικής Μονάδας Εντατικής θεραπείας, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών 
 
“Πάνω απ’ όλα όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε ένα σοβαρό κίνδυνο που έχουν τα παιδιά όταν φορούν τη μάσκα.
Όλοι συμφωνούν ότι για να προστατεύει η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζει καλά γύρω από το στόμα και τη μύτη καλύπτοντας και το πηγούνι.
Όμως, μια τέτοια εφαρμογή αναπόφευκτα δυσκολεύει την αναπνοή. 
 
Ένας ενήλικας, αν δεν έχει χρόνιο αναπνευστικό ή καρδιακό πρόβλημα, μπορεί να προσαρμοστεί και να ρυθμίσει ανάλογα την αναπνοή του. Ένα μικρό παιδί αυτό δε μπορεί να το κάνει. Πολύ περισσότερο αν τρέξει, παίξει, γελάσει ή φωνάξει!
Σ’ αυτήν την περίπτωση η αναπνοή του γίνεται πιο γρήγορη, πιο απότομη και πιο βαθιά. Αν λοιπόν το παιδί προσπαθήσει να πάρει μια απότομη και βαθιά αναπνοή μέσα από τη μάσκα, είναι σαν κάποιος να του έχει κλείσει το στόμα και τη μύτη με την παλάμη του.
Η προσπάθεια αναπνοής με φραγμένο το στόμα και τη μύτη δεν προκαλεί είσοδο του αέρα, όπως γίνεται στην κανονική αναπνοή.
Αυτό έχει δύο συνέπειες:
1. απότομη πτώση του οξυγόνου στο αίμα του παιδιού.
2. μεγάλη αύξηση της (αρνητικής) ενδοθωρακικής πίεσης.
Και τα δύο μαζί δυσκολεύουν την καρδιακή λειτουργία με κίνδυνο ή την καρδιακή ανακοπή ή την εμφάνιση οξέος πνευμονικού οιδήματος.
Και τα δυο μπορούν να οδηγήσουν σε αιφνίδιο θάνατο.”Δείτε τι δηλώνει επώνυμα (εδώ) άλλος ιατρός, ο νευροχειρουργός Σπύρου :

"(...)Εάν δεν μπουν οι μάσκες εκεί που πρέπει και από αυτούς που πρέπει, με το πέρας της κρίσης του ιού, θα έχουμε σοβαρά προβλήματα υγείας του πληθυσμού, ειδικά από την χρήση της μάσκας και όχι από την μη χρήση. 

Κατ’ αρχή θα πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν διάφορα ήδη μάσκας. Οι μάσκες που προστατεύουν αυτούς που την έχουν και οι μάσκες που προστατεύουν τους γύρω, χωρίς να προστατεύουν αυτούς που τις έχουν. 
 
Στο χειρουργείο των 2-3 ωρών που κάνω, με την μάσκα στο πρόσωπο μου, δεν είναι για να προστατεύσει εμένα αλλά τον ασθενή μου. Αμέσως μετά το χειρουργείο τρέχω στο νιπτήρα για να πλύνω το στόμα μου από την άσχημη μυρωδιά και γεύση που έχει παραμείνει, ένεκα κακής ανταλλαγής αερίων των πνευμόνων, αλλά και δυσοσμίας από το στομάχι. Γίνεται κατανοητό από εδώ, ότι είναι αδύνατο και λάθος να υποχρεώσεις μια πωλήτρια είτε ένα οδηγό λεωφορείου να έχει μάσκα για 8 συνεχή ώρες και κάθε μέρα. Στο τέλος θα τους δημιουργηθούν αναπνευστικά προβλήματα. 
 
Οι χειρουργικές μάσκες προστατεύουν τους γύρω. Εμποδίζουν την εκροή πτυέλου στους γύρω. Παραμένουν όλα στην μάσκα. Από αυτή την μάσκα όμως, μπορούν να εισχωρήσουν τα πάντα και να τα εισπνεύσει αυτός που την έχει.
Οι μάσκες με φίλτρο προστατεύουν αυτούς μου τις έχουν αλλά δεν προστατεύουν τους γύρω. Ο αέρας καθαρίζεται (φιλτράρεται) κατά την εισδοχή, αλλά ότι βγαίνει με την εκπνοή μεταφέρεται αναλλοίωτος. 

Η συνεχή χρήση της μάσκας θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθόσον δημιουργείται μια συνεχή και σταδιακή υπο-οξυγόνωση του οργανισμού. Η διαταραχή της σωστής ανταλλαγής αερίων θα προκαλέσει την μείωση της σωστής ποσότητας οξυγόνου και συνεπώς τον χαλασμό της ζωής του ανθρώπινου οργανισμού (του ενεργειακού μεταβολισμού). 
 
(...)
Μην πανικοβάλλεστε. Η χρήση μάσκας θα πρέπει να γίνεται με σωστές ενδείξεις και με φειδώ. Αφήστε το οξυγόνο να εισέλθει στον οργανισμό σας. Κρατάτε αποστάσεις και δεν χρειάζεται να φτύνει ο ένας στα μούτρα του άλλου. Είμαστε χώρα με ήλιο. Απολαύστε τον. Ο ιός θα φύγει όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν.

Δρ. Σπύρου Μ.
Νευροχειρουργός. MD, PhD.


Ακούστε έναν ακόμη ιατρό, πρώην Διοικητή του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και από τους ιδρυτές του Κέντρου Ειδικών Λοιμώξεων Β.Ελλάδος. Η συνέντευξη στον Focus FM είναι πραγματικά ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ:
Στην Ελλάδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διαδίδεις επιστημονικές απόψεις (όταν αυτές δεν συμπίπτουν με την κυβερνητική γραμμή). Η διάδοση επιστημονικών απόψεων ενδεχομένως να εκληφθεί (από τον Υπουργό «Προστασίας (κατ' ευφημισμό;;)  του Πολίτη») ως "διασπορά ψευδών ειδήσεων"!

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη «ΔΙΕΤΑΞΕ» λοιπόν!
Οπότε όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την κυβερνητική γραμμή, θα συλλαμβάνεται! 
Δείτε :


Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε ΠΟΙΟΙ απαρτίζουν την «αστυνομία της σκέψης» στο facebook (που φακελώνει τους πολίτες κάθε κράτους με απίστευτη μεθοδικότητα), όπως διαβάζουμε εδώ.


Όπως θα δείτε, από τα 20 μέλη
για μόλις 2 δεν αποδείχθηκε ότι σχετίζονται (δεν χρηματοδοτήθηκαν άμεσα ή έμμεσα μέσω ιδρυμάτων) από το ίδρυμα «Open Society» του George Soros!  
Ποιοι είναι αυτοί οι δύο;
 • Katherine Chen: Academic professor, journalist. Often retweets material critical of Donald Trump and supportive of Barack Obama.
 • Emi Palmor: Former head of the Israeli Ministry of Justice.

Η Katheron Chen που αναπαράγει δημοσιεύσεις κριτικές στον Donald Trump και υπέρ του Βarack Obama και ο Emi Palmor, επικεφαλής του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Ισραήλ!!!


Παραθέτουμε την λίστα με τους υπόλοιπους 18, 
όπως δημοσιεύθηκαν (στα αγγλικά) από την έρευνα της Sheryl Attkisson που πραγματοποίησε την έρευνα για την Real Clear Investigations (εδώ).

Ως Ιερός Λόχος 2012, επισημαίνουμε με έντονα γράμματα και κίτρινο χρώμα την σχέση κάθε μέλους με τα ιδρύματα του Soros. Σε αρκετούς εμφανίζονται και τα ποσά (εκατομμύρια ευρώ) από επιχορηγήσεις που έλαβαν από ιδρύματα του George Soros!  
Δείτε ποιοι μας λογοκρίνουν :
 • "Afia Asantewaa Asare-Kyei: A program manager at Soros’ Open Society Foundations in West Africa.
 • Evelyn Aswad (University of Oklahoma): U.S. law professor. Recipient of a grant from Knight Foundation, which has partnered with Soros’ Open Society Foundations. Aswad says corporations should align their “speech codes with international human rights law” and be guided by “international law on freedom of expression.”
 • Endy Bayuni: Jakarta Post editor. On the board of the Institute for Policy Analysis of Conflict in Jakarta, headed by a “George Soros visiting practitioner chair” who previously worked at a Soros-founded group.
 • Catalina Botero-Marino (co-chair): Dean of a Colombian law school that received $1.3 million over two years from Soros’ Open Society Foundations. Serves on an expert panel of Inter-American Dialogue, funded in part by Soros’ Open Society Foundations. Also serves as an expert for Columbia University’s Global Freedom of Expression Project, funded in part by Open Society Foundations. Served as a board member of Article 19, which received $1.7 million from Open Society Foundations over two years.
 • Katherine Chen: Academic professor, journalist. Often retweets material critical of Donald Trump and supportive of Barack Obama.
 • Nighat Dad: Founder and executive director of the Digital Rights Foundation, which receives money from Soros’ Open Society Foundations, and is a project of Artists at Risk Connection, a project of Pen America, which is sponsored in part by Soros’ Open Society Foundations. Served on the board of the Soros-funded Dangerous Speech Project. Adviser on Amnesty International’s Technology and Human Rights Counsel, funded in part by Soros’ Open Society Foundations.
 • Jamal Greene (co-chair): Columbia University law school professor. (The Soros family and Foundations are well known funders of and partners with Columbia.) Recently served as aide to California Sen. Kamala Harris, who counts Soros among her donors. His Twitter account shows that he has sided firmly against President Trump.
 • Pamela Karlan: Stanford University Law professor. Member of the Soros founded and funded American Constitution Society, which takes a “progressive” view of the U.S. Constitution. Supported Trump impeachment of and has contributed to Democratic candidates, including Hillary Clinton and Elizabeth Warren.
 • Tawakkol Karman: Her organization, “Women Journalists Without Chains,” receives funds from Soros’ Open Society Foundations. She serves on the advisory council of Transparency International, which also receives funds from Soros’ group.
 • Maina Kiai: Director of Human Rights Watch’s Alliances and Partnerships Initiative, which received $100 million from Open Society Foundations. She was founding leader of the Kenya Human Rights Commission, which received $615,000 from Soros over two years.
 • Sudhir Krishnaswamy: Law school vice chancellor. Co-founder of progressive nonprofit Centre for Law and Policy Research, which receives major funding from Soros-funded Center for Reproductive Rights, and the lesbian rights group Astrea; editor of the International Journal of Communications Law & Policy (IJCLP), which received grants from Open Society Foundations. Also connected to the Soros-supported Committee on Global Thought at Columbia University.
 • Ronaldo Lemos: Brazilian law professor. Co-founder of the Soros-supported Institute for Technology and Society. Serves on the board of the Open Society-funded Mozilla Foundation. Was board member at Soros-funded Access Now.
 • Michael McConnell (co-chair): Stanford University law professor. Head of the Constitutional Law Center, funded by the Soros Open Society Foundations-funded American Constitution Society.
 • Julie Owono (Stanford University, Harvard University): Head of Internet Sans Frontieres, a member of the Soros-funded Global Network Initiative.
 • Emi Palmor: Former head of the Israeli Ministry of Justice.
 • Alan Rusbridger: Former editor in chief of The Guardian. On board of the Open Society Foundations-funded Committee to Protect Journalists.
 • Andas Sajo: Professor. One of the founders of Soros’ Central European University. Formerly on board of Soros’ Open Society Justice Initiative in New York. Former judge of European Court of Human Rights, criticized for its alleged conflicts of interests and Soros ties. (An investigation found that nearly all the judges on the court received funding from Soros’ Open Society Foundations.)
 • John Samples: Founder of Libertarian Cato Institute’s Center for Representative Government, founded by former Congressman Lee Hamilton (D) who was head of Woodrow Wilson Center, which is funded, in part, by Soros’ Open Society Foundations. Cato opposes Trump’s positions on illegal immigration and sees eye to eye on the issue with Soros, who has contributed to Cato through Open Society Foundations. Cato is also funded by Google, Ford Foundation, and the libertarian Koch interests, who also favor more open borders.
 • Nicolas Suzor: Law professor at Queensland University of Technology, which collaborated and co-funded projects with Soros’ Open Society Foundations.
 • Helle Thorning-Schmidt (co-chair): Denmark’s socialist former prime minister who advocates “rethinking” democracy. On board of the Open Society Foundations-funded European Council of Foreign Relations. Trustee at the Open Society Foundations-funded International Crisis Group where George and Alexander Soros sit on the board. Advisory board member of Open Society Foundations-funded Atlantic Council. Also sits on the Atlantic Council’s International Advisory Board, which received approximately $325,000 from the Open Society Foundations-funded Center for Global Development"
ΑΥΤΟΙ «αστυνομεύουν» παγκοσμίως την ελευθερία του λόγου!


Κατ' αντιστοιχία, πριν λίγους μόλις μήνες, αφελείς ορθόδοξοι πιστοί έβλεπαν τον καθηγητή Τσιόρδα στην τηλεόραση να παριστάνει τον ευαίσθητο και τον συγκινησιακά φορτισμένο,
αλλά ποτέ δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να μάθουν τι ποσά εισέπραξε ο κ.Τσιόρδας κατά το παρελθόν για "έρευνα" από διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες (που κατά σύμπτωση κάποιες πουλάνε και εμβόλια), όπως αποκαλύφθηκε με αδιάσειστα ντοκουμέντα εδώ.
Και δεν το έμαθαν ποτέ, γιατί απλά με 20 εκατομμύρια ευρώ η κυβέρνηση της ΝΔ έκλεισε τα στόματα των δημοσιογράφων.

Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν, όπως εδώ.
Νίκος Αντωνιάδης – H ΩΡΑ ΤΗΣ FACEBOOK ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΔικογραφίες, 
συλλήψεις, 
χρηματοδότηση ΜΜΕ, 
χρηματοδοτήσεις από φαρμακευτικές εταιρίες και «ιδρύματα» σε όλο τον κόσμο. 
ΣΙΩΠΗ από την Ιεραρχία 
(ταυτόχρονα διώξεις των ελαχίστων ιερέων που ομολογούν την ορθόδοξη αλήθεια, όπως ο ιερέας στην Κάλυμνο)Τόσο όμορφα και καλά στημένο είναι το «παιχνίδι», 
η κοινωνία που ζούμε...ΥΓ. 1 Που κρύβεται η «αριστερά», 
που τόσες δεκαετίες παρίστανε τον υπέρμαχο των δικαιωμάτων και των ελευθεριών; 
(βέβαια επικαλείται τα δικαιώματα και την ελευθερία του λόγου όσο είναι μειοψηφία και μέχρι να επιβληθεί ο κομμουνισμός! Μετά δεν υπάρχουν ούτε δικαιώματα ούτε ελευθερίες).


ΥΓ. 2 Που κρύβονται οι αναρχικοί; 
Από τότε (Μάρτιος 2020) που άρχισαν τα μέτρα για τον Κοροναϊό, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Τσιμουδιά! Θα μαστουρώνουν σαν καλά παιδάκια, γόνοι εύπορων αριστερών οικογενειών,  μέσα σε καμιά κατάληψη, με δωρεάν ρεύμα και νερό, "ψιρίζοντας" (=κλέβοντας) καμιά διερχόμενη γιαγιά απέξω, για τις ανάγκες του "αγώνα". 
Αναρχικοί = τα πιο υπάκουα παιδιά του συστήματος!


ΥΓ. 3 Διευκρίνηση
Αν και όπως έχουν δημόσια τοποθετηθεί νομικοί (δείτε εδώεδώ  και εδώ) δεν υπάρχει κανένα παράπτωμα όταν διακινείς επιστημονικές απόψεις -ακόμη κι αν είναι αντίθετες σε κυβερνητικές επιλογές, και παρόλο που είναι προφανές ότι είναι δημόσιες τοποθετήσεις επιστημόνων συνεπώς είναι επιστημονικές απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ψευδείς ειδήσεις, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι τις παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη. 
Σε τελική ανάλυση δεν βρισκόμαστε στο μεσαίωνα της Δυτικής Ευρώπης. Ούτε σε κάποιο κομμουνιστικό καθεστώς. Το Σύνταγμά της Ελλάδος προστατεύει την ελευθερία της άποψης και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Αν κάποιοι πολιτικοί δυσκολεύονται να το αποδεχθούν, ας αλλάξουν κράτος. Κάπου θα τους βολέψουν τα "αφεντικά" τους.

Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

 1. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

  Ο κ.Χατζής, ναι αυτός που μιλούσε για
  “Το ότι υπάρχουν πρόθυμοι πολιτικοί αλλά και πανέτοιμοι ειδικοί επιστήμονες να φορέσουν υποχρεωτικά μάσκα σε παιδιά από 6 έως 16 ετών στα σχολεία, πραγματικά με ξεπερνά!! Τελικά ίσως επαληθεύεται το γνωστό σε όλες τις ιστορικές περιόδους… ‘τρώγοντας έρχεται η όρεξη’” !!!

  βγήκε και έκανε τώρα τελείως αντίθετες δηλώσεις, αναιρώντας τον ίδιο του τον εαυτό.

  Δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε γιατί...

  Δείτε σχετικό άρθρο:
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=342039300287332&id=100034437944878

  και εδώ:
  https://attikanea.info/%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ae%cf%81%ce%b8%ce%b5-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.