Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

1. Δράσεις στην μνήμη Φουντούλη, Καπελώνη. 2. «ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» (Δολοφονίες, Ληστείες, Τυφλή Βία και προσωπεία της αριστεράς)

1/11/2021

8 χρόνια μετά την δολοφονία των εθνικιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, από το αριστερό παρακράτος,

 

ο Τομέας Λάρισας του Ιερού Λόχου 2012, τίμησε την μνήμη τους σε κεντρική πλατεία της πόλης.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ.


 
Σχετικό βίντεο από τη δράση:

 

Αξίζει να δείτε σχετική εκπομπή με θέμα την «κόκκινη τρομοκρατία», που έγινε χθες βράδυ (1/11/2021), ανήμερα της δολοφονίας τους (και τον βαρύ τραυματισμό ενός ακόμη εθνικιστή). 

Η εκπομπή που μεταδόθηκε από το κανάλι «Η Φωνή Του Έθνους» στο facebook, στις 21:00 και περιελάμβανε συζήτηση για την ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (Δολοφονίες, Ληστείες, Τυφλή Βία και προσωπεία της αριστεράς), αποκάλυψε την προκλητική ανοχή του «κράτους» έναντι της αριστερής τρομοκρατίας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πάνω από 75 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες, τις οποίες η αριστερά δικαιολογεί ως «παράπλευρες απώλειες»!

Πραγματικά αξίζει να την δείτε (παραθέτονται οι σύνδεσμοι στο facebook): 

https://fb.watch/90Fn-f_PLa/ 

 https://fb.watch/90FpIqjvBT/

 

ολόκληρη η εκπομπή και εδώ(youtube) :

 https://youtu.be/GrAemNqcycY

Η εκπομπή κατά τη διεξαγωγή της παραδόξως «έπεσε» (οπότε συνεχίστηκε ως 2ο μέρος). Άμεσα λάβαμε σχετική ενημέρωση από το instagram για «παραβίαση των όρων της κοινότητας»...!  Όταν καταγγέλλεται η αριστερή τρομοκρατία άμεσα επιβάλλεται λογοκρισία! Στα «θύματα» της κόκκινης τρομοκρατίας, δεν επιτρέπεται ούτε καν η αναφορά. Αντιλαμβανόμαστε όλοι λοιπόν για ποιο λόγο το «κράτος» την ανέχεται, αλλά και γιατί τα ΜΜΕ και οι μηχανισμοί ελέγχουν της κοινής γνώμης προσπαθούν να την δικαιολογήσουν. 


Να θυμίσουμε ακόμη ότι η σελίδα μας στο facebook, μία ακόμη φορά έχει μπλοκαριστεί (και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μόλις 2-3 μέρες πριν το κάλεσμά μας για διεξαγωγή ανοιχτής συγκέντρωσης) κι έτσι οι εκπομπές μεταδίδονται από το κανάλι «Φωνή του Έθνους» (εδώ). 
Καλούμε τους φίλους του Ιερού Λόχου 2012, που βρίσκονται δίπλα στους αγώνες μας 10 χρόνια τώρα, να συνδεθούν με το κανάλι μας στο viber https://invite.viber.com/?g2=AQAB9KMklwX2TkxrrQQbgpopQMgiLWGhEHJZ2FMxWHkxXuRfp6fIUZBV0risiO7n
 
ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, 
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.