Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Ιερός Λόχος Γερμανίας : Ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των ηρώων του 1940 καθώς και του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος,ο σύλλογός μας βρέθηκε στον Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στο Ανόβερο για να τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των ηρώων του 1940 καθώς και του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Το παρών στην δοξολογία και το μνημόσυνο έδωσαν οι εξής τοπικοί σύλλογοι: ο σύλλογος Κρητών "Η Μεγαλόνησος", ο σύλλογος Θρακιωτών Αννοβέρου, ο σύλλογος "Ελλήνων Αννοβέρου και περιχώρων", η αδελφότητα Ηπειρωτών Αννοβέρου καθώς και το ελληνικό λύκειο Αννοβέρου. (...)

 Ευχαριστούμε πολύ την ενορία του Αννοβέρου που μας δέχτηκε και μας έκανε να αισθανθούμε και εμείς μέρος αυτής της οικογένειας. 

 


Πηγή: Ιερός Λόχος Γερμανίας 2020ev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.