Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Κουράγιο αδέρφια! 4.000.000 απροσκύνητοι Έλληνες, ΔΕΝ έσκυψαν ακόμη το κεφάλι!

 «ΟΧΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΡΩΓΩ ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΑΓΩ ΤΡΟΦΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!» – ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΙΣ. 


Όλες αυτές οι εγχώριες μαριονέτες και «νταβατζήδες» της παγκοσμιοποίησης που κυβερνούν και υποθηκεύουν την πατρίδα μας, κάνουν ένα μεγάλο λάθος:

Νομίζουν ότι οι Έλληνες που παραμένουμε προσκολλημένοι στα όσια και τα ιερά μας, σκεφτόμαστε όπως σκέφτονται οι ίδιοι, που θεοποίησαν το χρήμα και τις «καρέκλες της εξουσίας». 

Νομίζουν ότι κόβοντάς μας τους μισθούς, ότι «σφίγγοντας» όλο και περισσότερο τις ζωές μας με νέα μέτρα, θα μας κάνουν να υποκύψουμε.Δίνουμε την απάντησή μας μέσα τη διήγηση ενός αγωνιστή επισκόπου του π.Αυγουστίνου Καντιώτη :

«Πρὸ 42 ἐτῶν ὡς ἱεροκῆρυξ εὑρισκόμην εἰς μίαν πόλιν τῆς μαρτυρικῆς μας Μακεδονίας, ἡ ὁποία διετέλει τότε κάτω ἀπὸ τὴν δυναστείαν στρατευμάτων κατοχῆς, ἐν οἶς καὶ βουλγαρικῶν, συνεργαζομένων στενῶς μετὰ τῶν ὀρδῶν τοῦ ἀπαισίας μνήμης Χίτλερ. 
 Οἱ Βούλγαροι, διὰ νὰ προσελκύσουν ὀπαδούς, ἐμοίρασαν καρτέλλας εἰς ἐκείνους οἱ ὁποῖοι ἐδέχθησαν νὰ προσχωρήσουν μὲ τὸ μέρος των, 
οἱ δὲ ἐφοδιασμένοι μὲ καρτέλλαν ἐπρομηθεύοντο ἐκλεκτὰ τρόφιμα δωρεὰν εἰς περίοδον φρικτῆς πείνης. 
Εἰς τὸν πειρασμὸν αὐτὸν ὑπέκυψαν οὐκ ὀλίγοι. 

 

Τότε συνήντησα Ἕλληνά τινα πατριώτην, πάμπτωχον οἰκογενειάρχην, ὅστις, εἰς τὴν προτροπὴν νὰ δεχθῇ τὴν κάρταν καὶ νὰ λάβῃ τρόφιμα, ἠκούσθη νὰ λέγῃ˙
«Ὄχι, φίλε μου! Προτιμῶ νὰ τρώγω τσουκνίδες καὶ νὰ πεθάνω τῆς πείνας, παρὰ νὰ φάγω βουλγάρικο καλαμπόκι, τροφὴν προδοσίας!».
Ἐὰν τοιοῦτον ὑψηλὸν λόγον εἶπεν ὁ φλογερὸς αὐτὸς πατριώτης, πόσω μάλλον οἱ συνειδητοὶ χριστιανοί, οἱ ὁποῖοι θέτουν ὑπεράνω καὶ τῆς πατρίδος τὴν πίστιν εἰς τὸν Χριστόν  (πηγή)Ας ακούσουν λοιπόν όλα τα τσιράκια της ΝΤΠ.  Εμείς προτιμούμε να φάμε τσουκνίδες, να μας απολύσουν, να βρούμε έναν κατάκοιτο γέροντα να φροντίζουμε και να ξεσκατίζουμε, ή ένα χωράφι για να ποτίσουμε με τον ιδρώτα μας, προτιμούμε να πεθάνουμε από την πείνα, παρά να γίνουμε «πειραματόζωα» και να «σφραγιστούμε» με τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια από τα εκτρωμένα έμβρυα (δείτε παλιότερη ανάρτησή μας εδώ). Όσο βλέπουμε να πλησιάζει ολοταχώς η εποχή που θα επαληθευτεί το 

«καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ» (Αποκάλυψη, κεφ 13,στ.17), 

όσο βλέπουμε να επεκτείνεται το ηλεκτρονικό φακέλωμα και να ενοποιούνται οι ψηφιακές Βάσεις Δεδομένων, τόσο με την βοήθεια του παντοδύναμού μας Τριαδικού Θεού θα στεκόμαστε όρθιοι με ψηλά το κεφάλι αρνούμενοι να προσκυνήσουμε τους σύγχρονους Καίσαρες.
Όμως παρά την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, παρά τα δακρυγόνα και τις στοχοποιήσεις και τους διασυρμούς και τις απειλές,

4.000.000 απροσκύνητοι Έλληνες, ΔΕΝ έσκυψαν ακόμη το κεφάλι!


2000 χρόνια οι Ορθόδοξοι πιστοί,
σε αντίθεση με τους συχνά προδότες εκκλησιαστικούς τους ταγούς,
γράφουν με το αίμα τους την ίδια ιστορία:

 


ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
Ιερός Λόχος 2012


ΥΓ Παραθέτουμε ενδεικτικά δύο φωνές αντίδρασης στην κατρακύλα. Ενός μητροπολίτη και φοιτητών Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης : 


Μητροπολίτης Αντινόης Πανρελεήμων :
«...Δεν είναι έργο των Αρχιερέων να απειλούν τους συλειτουργούς ιερείς (με διακοπή μισθοδοσίας, λες και τους πληρώνουν από την τσέπη τους), η τους μοναχούς και πολύ περισσότερο τους πιστούς.  
Έργο των Αρχιερέων είναι το κάλεσμα όλων σε μετάνοια. Ο Αρχιερέας οφείλει να είναι η ζωντανή εικόνα του Χριστού.
Εξ άλλου, είναι γνωστή η βιοτή και το φιλάργυρο ορισμένων υπερμάχων του εμβολιασμού.

Οι Ορθόδοξοι πιστοί πιέζονται να εμβολιαστούν, γιατί δεν πιέζονται και οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν ανεξέλεγκτα μέσα στην Πατρίδα μας, την Ελλάδα;;; Που είναι αυτοί οι Αρχιερείς, να μιλήσουν και να βροντοφωνάξουν;;; Γιατί δεν μιλά η Σύνοδος της Ελλάδος να εμβολιαστούν και οι λαθρομετανάστες!!!

Ως προς το ζήτημα, εάν θα πρέπει να θεωρείται κανείς ΕΚΤΟΣ Εκκλησίας ή ως ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, επειδή δεν έχει εμβολιαστεί! 
Εκείνος ο Αρχιερέας που εκστομίζει τέτοιες βλασφημίες, ΔΕΝ γνωρίζει την Ορθόδοξο Εκκλησιολογία. Η Εκκλησία δεν είναι περιουσία της γιαγιάς τους! Ξεχνούν, ότι και αυτοί πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό.
Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι, που Αρχιερείς έφθασαν στο σημείο αυτό.»


Ανοικτή Επιστολή φοιτητών Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ που αποκαλύπτουν την αλήθεια για όσα μας κρύβουν τα ΜΜΕ:
«Είναι γεγονός, ότι στο ευρωπαϊκό σύστημα φαρμακοεπαγρύπνησης (EUDRAVIGILANCE) έχει καταγραφεί επισήμως μία ποικιλία χιλιάδων σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, πολλές από τις οποίες είναι και θανατηφόρες
Βλάβες του ενδοθηλίου (φλεβικές-αρτηριακές θρομβώσεις, θρόμβωση φλεβωδών κόλπων εγκεφάλου, DIC), ITP, σύνδρομο VITT, υπερφλεγμονώδη σύνδρομα (ΜΙS), μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες, νευρολογικές διαταραχές (Guillain Barre, ADEM, AMN), σπειραματονεφρίτιδες, αναφυλακτικές αντιδράσεις.11,12,13,14 
Η μυοκαρδίτιδα είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας επισήμως καταγεγραμμένης ανεπιθύμητης ενέργειας, που φαίνεται να πλήττει σε επικίνδυνο ποσοστό εμάς τους νέους, ενώ οι μακροπρόθεσμες επιπλοκές της (π.χ. καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμίες) παραμένουν προς το παρόν άγνωστες. Πρόσφατη μελέτη15 σε μεγάλο οργανισμό υγείας του Ισραήλ παρατήρησε την εμφάνιση της μυοκαρδίτιδας σε νέους άρρενες ηλικίας 16-29 ετών σε αναλογία 10.69 περιστατικών ανά 100.000
Σε περίπτωση μίας σοβαρής παρενέργειας ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Εάν οι φαρμακοβιομηχανίες αποποιούνται των ευθυνών τους και η επιτροπή των ειδικών απολαμβάνει την ασυλία του ακαταδίωκτου ποιος θα αποκαταστήσει οποιαδήποτε υλική ή ηθική βλάβη προκληθεί; 
Η ατομική υγεία χτίζει την δημόσια υγεία. 
Μια μελέτη δημοσιευμένη στο Science, Public Health Policy & the Law υπολογίζοντας τον αριθμό τον ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν ώστε να προληφθεί 1 θάνατος από covid19 και τους θανάτους που προκύπτουν από παρενέργειες του εμβολιασμού αναφέρει σχέση κινδύνου-οφέλους 2:3, για κάθε 6 θανάτους που προλαμβάνονται με τον εμβολιασμό παρουσιάζονται 4 θανατηφόρα περιστατικά μετά από τον εμβολιασμό.16»
ολόκληρη η επιστολή εδώ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.