Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

«Χριστούγεννα 2021». Φιλανθρωπικές δράσεις του «Ιερού Λόχου 2012».

Φιλανθρωπικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη


Από την χθεσινή φιλανθρωπική δράση του συλλόγου μας (Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021) που έγινε στα γραφεία μας, πάντα με τη βοήθεια του Τριαδικού μας Θεού, συγκεντρώθηκε ένα σοβαρό χρηματικό ποσόν που τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στην οικογένεια του συγχωρεμένου Ευγένιου (απόγονος και μέλος Συλλόγου Μακεδονομάχων, αγωνιστής για την ελληνικότητα της Μακεδονία μας και πατέρας 5 μικρών παιδιών).

Συνάμα στα γραφεία μας υπήρχαν είδη της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου που διατέθηκαν στους παρεβρισκομένους για να στηρίξουμε με τον τρόπο αυτό την Ιερά Μονή που βρίσκεται εδώ και χρόνια σε αποκλεισμό και διωγμό.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους συναγωνιστές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Υπέρ της οικογένειας του εκλιπόντος Ευγένιου προσέφεραν χρήματα και στελέχη του πολιτικού φορέα "Έλληνες για την Πατρίδα" που προσήλθαν στα γραφεία μας για αυτό τον σκοπό.

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου μας είναι αφιερωμένες στην μνήμη και για την ανάπαυση της ψυχής του αείμνηστου μέλους μας «Λοχία Καταδρομών Ιακώβου Φλωρίδη».

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!

Φιλανθρωπική Δράση του Τομέα Βοιωτίας

Ως Τομέας Βοιωτίας του  Ιερού Λόχου 2012, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στηρίζοντας την δράση που αποφάσισε η «Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας». 

Η δράση είχε ως στόχο να ενισχύσουμε με τρόφιμα και να γεμίσουμε αυτές τις Άγιες Ημέρες που εορτάζουμε τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τα τραπέζια των υγειονομικών που είναι σε αναστολή εδώ και μήνες, επειδή δεν αποδέχονται να κάνουν με το ζόρι και εκβιαστικά,  ένα (αποκαλούμενο) "εμβόλιο" αμφιβόλου αποτελεσματικότητος και επικινδυνότητος.

Πέρα από τη συγκέντρωση τροφίμων συνδράμαμε και με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους φίλους του συλλόγου, που μας εμπιστεύτηκαν.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την παράδοση 34 πακέτων με τρόφιμα. Τα πακέτα εκτός των άλλων περιλάμβαναν, λαχανικά, πατάτες, όσπρια, αλεύρι, κρέας, λάδι και τυροκομικά.

Επιπλέον, στηρίχτηκε και η «τράπεζα Αγάπης» του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στη Θήβα. 

Με τη βοήθεια του Κυρίου μας, θα είμαστε δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο συνΈλληνα μας, που συνεχίζει να αγωνίζεται κόντρα στις επιταγές της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.